Minne00 skrev 2012-05-03 23:27:06 följande:
Steker dem på hög värme i några minuter så att de får färg, vänder och ger dem några minuter till, häller på vatten och valfri kryddning ( jag har fastnat för Santamarias Lime Wook) låter dem puttra under lock ca 5 minuter så är de klara....
När det gäller sugarsnaps så har ICA ett märke som heter select där man bara stoppar en påse i micron såär det klart på 4 minuter ....
Lagar gärna Carbonara också, max en halvtimma! (om man sölar)
Stek upp bacon och låte det torka av på papper
Blanda 3 äggullir med 5 dl grädde, en matsked salt, en tsk grovmalen svartpeppar och lite vitlökspilver och cayennepeppar, tillsätt en parmesanost ( balnda detta separat)
När pastan kokar så kokar du upp såsen tillsammans med den avrunna baconet ....
rör ihop allt och servera!
arla har gett ut en bok som heter "arla köket vardag" aom ger dig massor av rätter under 30 minuter, toppen bra! Undvik dock fickburgarenm den kostade mer än den smakadde!
Natt i Natt!
Blir inte kotletterna torra? Jag får dom alltid torra om jag steker på dom snabbt, och det även om jag kokar dom sen. Jag har provat det ibland....men nä, torrt.
carbonaran ska jag testa

och tack för tipset om boken