• Lavish

    Låt inte era barn vara nakna i sommar!

    Jag tänker absolut inte låta min sons liv begränsas av att det finns knäppisar där ute. Det finns en sak att vara rädd för mer än allt annat i världen. Rädslan. Den är inte en gåva jag vill ge till min son.

  • Lavish
    Queenie70 skrev 2012-05-12 19:36:22 följande:
    ??? Jag skrev just det....
    Alltså pedofil är man väl endast om barn är ens huvudsakliga sexuella läggning? Man kan väl antagligen tända huvudsakligen på kvinnor men ibland attraheras av ett barn också.. och då tror jag inte man räknas som pedofil...
  • Lavish
    Queenie70 skrev 2012-05-12 21:59:49 följande:
    Fast de lär ju få stånd även om ungen har badbyxor på sig. Det enda du åstadkommer är egentligen att du låter dig och ditt barns liv, besludlas av andras tankar och du låter dig kontrolleras. Pedofilen kan lika gärna vara dagisfröken som hjälper ditt barn på toa, eller barnläkaren som undersöker ditt barn på bvc.
    Håller med dig precis, att anpassa sig efter eventuella pedofiler på det sättet är just att besudla stunden och i sista hand sitt barn med tankar på pedofiler och anpassning efter dem. När min lilla pojke leker oskuldsfull och lycklig och naken på stranden ska den stunden få vara precis så ren och fin som den är utan att dra in en massa pedofilskräck. JAG blir besudlad av att ens fundera på var en pedofil kanske tittar på honom och vad pedofilen i så fall tänker.
Svar på tråden Låt inte era barn vara nakna i sommar!