• Svar på tråden Juni-barnen
  • gizmolarson

    Kan ta min förlossning- torsdag 17 maj kliver jag å barnen upp å äter frukost kring åtta och sen när jag plockar ihop kring 9 får jag som jag trodde en sammandragning och det forsätter med jämna mellanrum på ca 8-10 min å jag funderar på om det kan vara förvärkar eftersom det är 1 månad kvar tills Sigge ska komma ( har inte haft förvärkar förr) messar maken på jobbet att det kanske är nån på G å att han får ring förlossningen å kolla vad dom tycker.. Dom vill att vi ska komma in, ringer mamma och hon kommer hit för att passa barnen, kommer in kring 11 tillförlossningen och värkarna sätter igång kring 12 å då är jag öppen 4 och får byta om å lägga mig i ett annat rum, kring 12.15 är jag öppen 8 och 12.29 går vattnet och jag krystar en gång sen är Sigge ute 12.29.. Underbara son som föddes i vecka 36+ 0 men vägde 3340 och var 48 lång... Lycka..

  • LillSnurr82

    Wow vilken snabb förlossning gizmolarson! Grattis till Sigge igen!!

  • Emma Stark

    Ååå  va härligt att läsa era berättelser :D Det känns inte så dumt med en förlossning trots allt ;) Det låter som om man kan överleva smärtan (y)

  • gizmolarson

    Lillsnurr82- tack så mycket.. Ja jag har haft snabba förlossningar.. Med första tog det 5 timmar från första känning att det var nåt på G å med andra 2,5..

  • Dancia

    Tesssi: Vilken bra första förlossning du fick, verkade alldeles lagom lång och skönt att du lyckades hantera värkarna så bra med din mans stöd :).

    Gizmolarsson: Helt otroligt vilken snabb och smidig förlossning du hade :)

  • LillSnurr82

    Hoppas min förlossning denna gång går lite snabbare än förra som tog typ 22 timmar :/
    Men brukar väl (oftast) gå fortare och smidigare andra gången (?)

    Längtar tills det är min tur i alla fall :)

  • Tesssi

    Tack för gratulationerna.

    Ja, jag är som sagt väldigt nöjd med min förlossning, speciellt som förstföderska. Kan tänka mig att det går snabbare nästa gång (om det blir någon nästa gång. Tungan ute)

  • Havsjungfrun

    Wow, vilka förlossningar! Nu blir man ju onekligen sugen Glad

  • IdaElinLivia040611
    LillSnurr82 skrev 2012-05-25 21:19:57 följande:
    Hoppas min förlossning denna gång går lite snabbare än förra som tog typ 22 timmar :/
    Men brukar väl (oftast) gå fortare och smidigare andra gången (?)

    Längtar tills det är min tur i alla fall :)
    Tror absolut att din andra kommer att gå fortare. Min brors fru hade en helvetes förlossning med första på typ 2 dygn så hon va lite skraj inför andra. Men den gick super bra på kanske 6 timmar. Så det kommer gå fin fint:)
    Ida 040706 Elin 060118 Livia 110523 Luca 120618
Svar på tråden Juni-barnen