Inlägg från: Anonym (bi28) |Visa alla inlägg
  • Anonym (bi28)

    Hur var du som barn och hur är din sexuella läggning idag?

     


    Anonym (hela spektrat) skrev 2012-08-11 18:29:22 följande:
    Verkligen. Sluta gå till terapeuten omedelbart! Hen ska inte använda sin makt till att sitta och låtsas förmedla "sanningar" som inte stämmer. Är bi men helt inställd på tjejer och jag är väldigt kvinnlig.

    Här är en till bisexuell (men homoemotionell) tjej som säger SLUTA GÅ TILL DEN TERAPEUTEN. En person du ska anförtro dig åt får inte komma med såna fördomar och felaktiga påståenden.

    Jag var tex kär i grannkillen som barn, lekte mycket med dockor etc (men även vilda lekar) och hade en typisk rosa-kjol-prinsessor-period. Gillade dock att bestämma och har aldrig vart så bra på det "feminina" sociala spelet. Har i efterhand insett att jag hade några förälskelser i tjejer i tidiga tonåren, men insåg inte att jag kunde vara bi/lesbisk förrän jag var ca 16 och träffade en tjej. Gillar idag att klä mig på alla möjliga sätt, men passerar oftast som en ganska typisk feminin tjej, speciellt då jag har långt hår.

  • Anonym (bi28)
    Idag anser jag mig vara bisexuell när det gäller människor, hetero när det gäller hundar och framför allt: alltid kåt som fan. Jag tycker även om olika former av BDSM, något som jag undrar över om det kan vara ärftligt (min mor är masochist och aktiv i BDSM-kretsar). Jag har dock bara erfarenhet av människor, och då framför allt killar. Tjejer är så jävla svårtflirtade, tycker jag.

    Nåväl, då fick ni kanske aningens för mycket information om mig.
    Alla tjejer är inte svårtflirtade, gäller bara att få dom (mig) i rätt sinnesstämning.. medans killar överlag är slampiga Skrattande

    Info om dig är alltid intressant, lykantrophona! 
Svar på tråden Hur var du som barn och hur är din sexuella läggning idag?