Inlägg från: ChrisKyle |Visa alla inlägg
  • ChrisKyle

    Svinninge?

    Hej,

    Vi är en liten familj på 3st som för tillfället bort i lägenhet i stan (Östermalmstorg) Vi har sedan en tid tillbaka gått i husköpartankar och tittat runt en hel del, främst i norrort eftersom vi båda kommer där ifrån och har våra jobb där.

    Vi har båt och spenderar många timmar i Skärgården så vi började kolla på områden som ligger nära havet men också stan. Vi hittade då ett område som tidigare varit helt okänt för oss. Svinninge, ett mycket trevligt område mellan Täby & Vaxholm, ca 25-min med bil från stan. Gångavstånd till den egna sandstranden från de flesta fastigheterna och egen båtplats som ingår för alla som bor där.

    Någon som har några erfarenheter av Svinninge och vet vad som planeras för området i framtiden? Sett att det byggs en heldel stora och fina villor vilket borde borga för en god investering och ett bra andrahandsvärde den dagen man ev. vill sälja. Vad tror ni?

  • Svar på tråden Svinninge?
  • ChrisKyle

    Tack för svaren, låter bra med dagis! Var förbi nyligen och såg att de är klara med upprustningen av alla vägar och kommunalt vatten & avlopp i området, blev riktigt bra.

    Det är bara att hålla sig uppdaterad på Hemnet vartefter det dyker upp några intressanta objekt/tomter att bygga på

Svar på tråden Svinninge?