• julaft­on24
    Äldre 27 Nov 11:25
    12513 visningar
    13 svar
    13
    12513

    Svinninge?

    vännen skrev 2012-05-30 09:36:11 följande:
    Det finns ingen kommunal service, dåliga bussförbindelser och har i alla fall för ett par år sen varit ett rätt stökigt område. Alla bråkiga ungar kom från svinninge...
    Jag antar att du är från Vaxholm eller Åkersberga då de närmaste skolorna från Svinninge ligger i dessa områden och därav att ungdomar från Svinninge går i dessa. Att generalisera ungdomar från Svinninge och kalla dem bråkiga är ju bara pinsamt. Oavsett vart du bor i Sverige så kommer det alltid finnas några ungdomar med dålig uppfostran. 
    I denna del av  norra Stockholm  (Vaxholm, Åkersberga och Täby) så skulle jag säga att Svinninge är det absolut lugnaste området. Vaxholm är ju för exempel 10 gånger värre när det gäller bråkstakar i diverse områden.
    Detta kan jag säga då jag har bott i Vaxholm, Svinninge, Åkersberga men är nu mer bosatt på Södermalm.

    Tillbaks till ämnet så kan jag säga att Svinninge har en fantastisk miljö med många trevliga barnfamiljer. Var där och hälsade på några familjevänner för någon månad sen och nu har det byggts nya vägar och trottoarer, cykelbana m.m. Man har verkligen bevarat den fantastiskt fina skärgårdsmiljön och kombinerat den med bättre och säkrare vägar. Kan verkligen rekommendera Svinninge. Perfekt för barnfamiljer!

    Med vänlig hälsning,
Svar på tråden Svinninge?