Inlägg från: Anonym (why??) |Visa alla inlägg
  • Anonym (why??)

    3-åring på dagis eller inte? Vem ska få som den vill?

     Barn nummer två ska väl också då ensam mamma/pappa tid, precis som barn nummer ett fick..?? Låt din 3-åring gå på dagis 15h/vecka så din lilla också kan få mysa mamma!

  • Anonym (why??)
    Anonym (who) skrev 2012-06-12 11:20:55 följande:
    Då blir det ja då. Jag ska vara hemma till tidigast 2018 oavsett.

    Det är mycket jag , jag ,jag på dig hela tiden... Du och ditt tycke och vilja ska tydligen vara i centrum hela tiden. Tycker jävligt synd om din man som antagligen inte har kvar en enda dag av sina hälften för dem har du tagit och ska vara ego och hemma. Stackars ditt lilla barn som inte får någon som helst ensam mamma tid utan hela dagarna måste dela denna med sitt äldre syskon... Du måste sluta tänka på vad som är bäst för DIG hela tiden, verkar som att pappan till barnen tänker mer på barnens välbefinnande än sitt eget, så jag tycker att han ska få bestämma!
  • Anonym (why??)
    Draqnight skrev 2012-06-12 12:24:22 följande:
    Jag tycker det är rentav egoistiskt av dig att ha barnen hemma tills dom börjar skolan, bara för att DU vill det. Barn behöver samspel med andra barn, min son klättrar på väggarna om han går utan kontakt med andra barn för länge, som femveckors-perioden när dagmamman är ledig varje sommar. Är just nu hemma med minstingen, men hon kommer att börja hos dagmamma från dagen hon fyller 1 år, och sonen går där nu så ofta det går, och han älskar det.Får inte barnen lära sig att umgås med andra barn så kan det bli väldigt fel när dom börjar skolan, det behöver inte bli det, men varför ta risken att ens barn kanske ska må dåligt av att börja skolan sen?För det kan bli så, och då kommer du säkerligen ångra att du höll barnen hemma bara för att du ville det.Jag anser att din sambo har rätt, klipp navelsträngen och låt ditt barn vara barn och få den stimulans som barn behöver...

    Håller med fullständigt!
  • Anonym (why??)
    Anonym (suck) skrev 2012-06-12 14:32:16 följande:
    Har oxå haft mina barn hemma länge, kanske inte lika länge som TS och utan sjukdomsbild. Har valt sämre ekonomi etc för att kunna ha det så. Fått mycket skit för våra val. Vi har skaffat barn för att ta hand om och uppfostra dom själva, våra barn har inte saknat något, de äldsta går i skolan utan några som helst problem socialt eller inlärningsmässigt. Ni som har barn på dagis från tidig ålder, varför skaffar ni barn öht? Samhället får uppfostra era ungar. Ser på många barn som har föräldrar som jobbar heltid och hur barnen har det för att alla ska kunna shoppa massor och åka i fina bilar medan barnen får lida. Förstår att ensamstående föräldrar måste ha sina ban påå dagis och många timmar, men ni andra - sänk standarden och ta hand om era barn själva!!

    Så bara för att föräldrarna jobbar heltid (8-17) så menar du att barnen lider? Varför det? Mitt barn har gått på dagis sen han va 15 månader gammal, hela dagarna!!!! Jag jobbar och är så jävla tvungen att jobba heltid för at jag ska kunna försörja mig och min son. Kan berätta för dig att mitt barn inte lider någonstans! Han älskar dagis, pratar alltd om sina kompisar och hur roligt han har, han springer dit på mogonen för att inte missa nåt roligt. Mitt barn får lika mycket om inte mer kärlek när vi är hemma som alla andra barn som har föräldrar som är hemma hela tiden. Men jag har iaf ekonomi att hitta på roliga saker med mitt barn som nog uppskattas mer än att bara vara hemma hela tiden för att man inte har råd att göra nåt för att man promt ska vara hemma! NU ÄR JAG FAAN FÖRBANNAD!!!! TS får lika mycket skit för att hon inte vill ha barnet på dagis som jag som MÅSTE ha barnet på dagis!
Svar på tråden 3-åring på dagis eller inte? Vem ska få som den vill?