• Anonym (uäk)

    Vad är det äckligaste din kropp drabbat dig med?

    För min del var det när jag hade magsjuka och jag spydde samtidigt som jag satt på toaletten.

    Det och när halsen liksom stöter upp sådanadär hemskt illaluktande små vita kulorna som kan komma emellanåt... UÄK!

    Så... vad har du drabbats av som du själv kan känna rejäl avsmak inför?

  • Svar på tråden Vad är det äckligaste din kropp drabbat dig med?
  • Velouria

    Jag trodde att jag skulle klara av att läsa tråden, men fick klicka vidare redan efter första sidan Kräks

    Fast nu när jag ändå skriver så kan jag väl bidra med en egen upplevelse. Det äckligaste (och hittills mest pinsamma) som min kropp utsatte mig för, var när jag gick i mellanstadiet och svimmade där jag satt i klassrummet. När jag vaknade såg jag hur fröken hade tagit tag i mig och höll på att dra upp mig i sittställning, och jag insåg att jag hade kräkts ner hela min bänk och golvet runtomkring mig, och att mitt ansikte hade hunnit ligga och kladda i min egen spya innan fröken hade hunnit fram till mig. NASTY!


    Life's a piece of shit, when you look at it...
  • Anonym (blä)

    För ungefär ett år sedan hade jag magsjuka och var jävligt dålig i magen, när jag skulle gå på toa för att skita så vet jag inte riktigt vad det var som kom ut. Jag bokstavligt talat sket vatten! Bajsvatten för att vara exakt. Så fort jag tryckte på så sprutade det ut, jag kunde även sluta självmant, för att sen varje gång jag gick på toa skita lite vatten, det tog aldrig slut!

    Även för några månader sedan var jag också magsjuk, kände på morgonen att jag mådde lite illa, jag hade inte ätit något på väldigt många timmar och tänkte att jag måste få i mig något så jag har något att kräkas upp. Värsta jag vet är att spy galla. Så jag kom på den briljanta iden att äta limpa. När jag väl spydde upp mina mackor så var dem i kladdiga klumpar som jag liksom fick spotta ut, klumparna var ca 10cm stora. Ville spy mer av känslan och synen av min egen spya. Ät aldrig limpa när du är magsjuk, väldigt vidrigt att spy upp! 

  • Chianti

    Underbara rysliga tråd!
    Men förstoppning, vad kan hända egentligen, till slut måste det väl komma ut av sig själv?

  • Anonym (urk)
    Chianti skrev 2012-06-18 00:25:22 följande:
    Underbara rysliga tråd!
    Men förstoppning, vad kan hända egentligen, till slut måste det väl komma ut av sig själv?
    kan komma upp genom munnen till slut som spya ;) 
  • OliviaViktor

    Okej, det här är den äckligaste tråden jag läst hittills under ett års medlemskap och då har jag läst mycket sattyg!
    men jag ska inte vara sämre (eller bättre?)

    * Jag blev matförgiftad av någon sushi jag köpte färdigpackat i en mataffär, jag låg och yrade i min säng och trodde att jag skulle dö, tills jag kröp till toaletten och spydde samt kissade ner mig. Sedan mådde jag toppen igen.

    * Jag hade en stor vit varpropp längst bak i halsen, jag tog tandborsten och trycke på den och ut sprutade det vitt var som jag i ren panik svalde...

    * Jag klämde min pojkväns svarta por imellan ögonen, ut kom det först bara lite, sedan sa det sprak, och ut skvätte det en halv dl.... på mitt ansikte. Där lärde jag mig en läxa, aldrig mer klämma något på någon annan, blä!!

    * Jag har finnar på bröstgården ibland, och de klämmer jag, men en gång så skulle jag försöka klämma något annat som stack upp på bröstgården, det gick inte klämma något utan istället bildade sig en kula/sår som vara i många år tills den dag då jag tröttnade, för den såg så ful ut, så jag stack en nål i den och ut kommer så mycket var att jag mådde illa. Men va lättad jag blev.

    * Jag har haft så ont i magen att jag fisit sådant att jag bajsat på mig, yey

    * När jag har varit ute på stan och gått på toa, så har jag lagt en sådan galen blajja att jag inte ens kunnat spola ner den, fått generat kuta därifrån

    .........nej jag återkommer nog om jag kommer på fler dom får ni ju bara inte missa hehe

  • Anonym
    Chianti skrev 2012-06-18 00:25:22 följande:
    Underbara rysliga tråd!
    Men förstoppning, vad kan hända egentligen, till slut måste det väl komma ut av sig själv?
    Ja man kanske kan explodera? I nån tunn tarmvägg typ bråck? 
  • Anonym
    Anonym (urk) skrev 2012-06-18 00:30:51 följande:
    kan komma upp genom munnen till slut som spya ;) 
    Ja det här är en viktig fråga. Är det vanligt med fekala spyor? Och när är risken störst? Det är lite av en annan noja jag har.
  • skoladan
    Anonym skrev 2012-06-18 01:09:10 följande:
    Ja det här är en viktig fråga. Är det vanligt med fekala spyor? Och när är risken störst? Det är lite av en annan noja jag har.
    Vet inte om det är vanligt precis, men det kan hända. När man är förstoppad så pass högt upp och det inte finns någon väg ut, så kan bajset ta sig ut uppåt genom munnen. Det måste vara vidrigt. Om Du är nojad över detta så får Du se till att inte vara förstoppad,
Svar på tråden Vad är det äckligaste din kropp drabbat dig med?