• Äldre 21 Jun 12:10
    6439 visningar
    11 svar
    11
    6439

    Rotfyllning - fick panik och kunde ej andas

    Jag förstår dig!!! Fy va hemskt för dig. Det låter verkligen som att du fick en redig panik ångest attack. Jag har också en redig tandläkar skräck och har till och med sövts när jag ska laga ett hål. Varför går du inte hos sjukhusets tandläkare? Där är dom specialister på tandläkarrädsla och är mycket förstående och lyssnar och pratar med en. Prata med sjukhuset om detta om ni har sjukhustandvård och kanske kan du också få den hjälpen? Kram!! {#emotions_dlg.flower}

  • Äldre 21 Jun 12:34
    #6
    wonderchild skrev 2012-06-21 12:30:05 följande:
    Ja, jag måste väl byta tandläkare.. Ska se om det finns privata.. Detta är ju på vårdcentralens tandvård, vet inte om de har flera läkare..

    Sjukhusets tandläkare har jag inte ens hört talas om? Ändå har jag bett och bönat om att få bli nersövd..

    Jag vet inte hur det där lugnande ska hjälpa om jag ska vara ärlig, visst blev jag lugnare men det där med paniken hade redan gått över när det började verka. Men skräcken sitter kvar och den blev ju ännu värre, jag kan inte förstå hur jag ska kunna ta mig dit igen?!?

    Vet ni om det kostar extra att bli sövd? Hur går sånt till?
    Nej för mig kostar det inte att bli sövd. Dock är jag 21 och har gratis tandvård om det har någon betydelse? Men i alla fall så går jag på sjuhustandläkaren och jag har fått blivit sövd. Fast förra gången klarade jag att laga vaken och det gick jätte bra. Nu kommer jag till problemet att jag är gravid och måste göra en rotfyllning då jag slog i framtanden när jag var liten och nu är det dålig. Fy nu kan jag ju inte sövas!!!!!! Har ingen verk eller så men vill gärna få det gjort innan bebisen kommer. Då det inte känns skönt att ha det gjort innan. Men vill verkligen inte!!!! Har tid nästa vecka att prata om det. Menar inte att problemet är att jag är gravid utan att jag inte kan sövas Solig
  • Äldre 21 Jun 13:24
    #8
    wonderchild skrev 2012-06-21 12:44:22 följande:
    Hur går det till? De söver dig och lagar tanden och sen? Får du vakna ordentligt där inne eller måste du åka hem halvt sömnig?
    Nej jag har fått vakna upp på upp vaket eller vad det kalas och åka hem när jag känner mig redo. Men självklart samma dag om allt gått bra vilket det gjort. Det är ju inte alltid helt riskfritt att sövas heller tyvärr.
Svar på tråden Rotfyllning - fick panik och kunde ej andas