• Webbredaktör

    Mitt barn sa en så kul sak!

    Alla har vi upplevelser att dela med oss av när det gäller vad dem små liven sagt eller gjort,  som gett oss många skratt.

    Nu gör vi en bok.

    Dela med av era upplevelser av vad era barn sagt eller gjort. Dela med er här i tråden! Vi kommer sedan samla utvalda bidrag och ge ut i bokform. Det här är en dröm vi på Familjeliv har haft länge och i samarbete med Toyota blir det nu möjligt.

    Så passa på att dela med dig och var med och skapa boken "Det roligaste mitt barn har sagt eller gjort". Vill du vara anonym i boken? I så fall skriv det i ditt inlägg!


  • Svar på tråden Mitt barn sa en så kul sak!
  • Sandralh

    Jag hörde en mamma och dotter på skoaffären som hade delade åsikter om de skor dottern ville köpa . Dottern blir irriterad , säger att skorna visst inte blir kalla genom att visa att skorna faktiskt är fodrade . "känn här ! Skorna är befodrade också . Så det blir inte kallt !!" En annan gång var jag barnvakt till en kompis dotter över natten . Jag la mig i ett bad medan barnen lekte när flickan knackade på dörren till badrummet sa jag att hon kunde komma in och hon gick fram till bardkarskanten och frågade när det var hennes tur att bada . Förklarade då att jag bara skulle duscha av mig . Plötsligt säger hon "veet du ? Du har nästan lika långa tuttar som min mamma" . Haha , dom kan minsann , de små liven :)

  • eembla

    När jag var två-tre år så var jag jätte kissnödig och sprang in till mamma som satt och pudrade ansiktet och sa: mamma, stäng av den där och hjälp mig!!

    Eller en annan gång när mamma låg i badkaret så utbrast jag: Titta mamma, jordgubbarna badar. (hennes bröstvårtor alltså)

  • Maria 79

    Min lillebror var ca 2 år (han är 24 nu) börja skrika på stan när våran mamma tände en cigg: "Mamma du ska inte GÖKA så mycket!"

    Sen har jag massa kul från mina egna barn uppskrivet i en bok hemma. Fyller på senare :)

  • juun

    När Devins lillebror kom hem från bb så sa devin då tre år.
    - kan vi inte lämna tillbaka honom o köpa en ny bebis som inte gnäller så mycket :).

  • Elinor 828

    Vi var på en glassbar i hamnen och sonen Isak, då 3 år, åt upp sin glass före oss, han vill då gå ut utanför och får okej från oss som också reser oss för att gå ut.

    Isak springer då mot dörren samtidigt som han tittar på sina skor - och springer rakt in i en gammal farbror (ungefär mellan 80 och döden) och ramlar baklänges av fallet. Han tittar upp mot farbrorn och sen mot mig och säger högt och tydligt, mycker idigerat - "Farbrorn" SLOGDE mig!"

    Jag och sambon försöker hyscha lite men Isak fortsätter att, riktigt irriterad nu, att "Farbrorn SLOGDE mig så att jag ramla på GOLVET! ", stackars lilla farbror...

  • Omorfia

    Min dotter är fyra år och irriterar sig på Nickelodeon. Hon säger plötsligt till mig

    - Men varför säger de så? Jag vill inte sitta kvar, jag vill göra nåt annat!

    Mellan programmen säger de nämligen Sitt kvar eller Gå ingenstans snart börjar "nåt annat program".

  • hummena

    Mitt kusinbarn, 4 år, hade på dagis gått igenom begrepp som "många", "få", "mycket", "stort", "små", "några", "lite" osv. På helgen tog jag honom till badhuset. I dushen träffade han på en tant som var på väg ut ur bastun:

    Han: Hej. Vad små bröst du har.
    Tanten: (fnissar lite) Jasså, tycker du?
    Han: Ja. Men de är ganska många.

  • nyckelmossen

    Min son är 3 1/2 så han leker mycket doktor. Denna gång var det mormors tur att vara patient, så han kollade i hennes öron för att hon hör så illa. Han konstaterade att hon hade tre stycken fåglar som där inne som kvittrar. Inte undra på att hon hör illa.

  • Alexandria

    Min son på 3 år plockar ett rött bär från en prydnadsbuske och vill stoppa det i munnen:

    -Nej, det kan du inte äta, det är farligt.
    -Blir jag farlig då, blir jag ett lejon?

Svar på tråden Mitt barn sa en så kul sak!