Enter Sandman skrev 2012-07-05 22:47:11 följande:
Nu blir jag nyfiken.
Lär en okunnig, vad är fel med kokosfettet i silverpaket.
Jag poppar mitt popcorn i det och tycker det funkar bra?
Däremot skulle jag aldrig köpa micropopcorn eftersom dom har transfetter i sig.
Blev tipsad om att poppa i kokosfett av en nutriolog, därför blev jag nyfiken nu.
Tills för ett tag sedan var detta kokosfett inga problem att använda men nu har man ändrat tillverkningsprocessen och härdar (vilket bildar transfetter) numera kokosfettet, vilket är onödigt eftersom kokosfettet i sig är stabilt.
Nåväl, det är kort och gott anledningen. Prova med kokosolja utan smak i fortsättningen, tål som sagt värme mycket bra.
Jag vill än en gång poängtera att oavsett vilket fett du väljer (smör, olja eller "smörgåssmör") så välj ekologiskt så slipper du få i dig alla miljögifter som sedan binder sig i ditt kroppsfett.