• Paisley

    Frysa in paj

    Om man ska göra pajer för att frysa in (portionspajer i aluminiumform) vad är bäst, att göra färdigt dem och stoppa i frysen, eller att bara förgrädda skalet och sen i med fyllningen och frysa ner? Det är grönsaker med en äggstanning över.


    Detaljerna är helheten
  • Svar på tråden Frysa in paj
  • Joråsåatte

    Du kan frysa dom klara!
    Blir jättebra.. 

  • Paisley
    Joråsåatte skrev 2012-07-09 19:54:02 följande:
    Du kan frysa dom klara!
    Blir jättebra.. 

    Okej, men hur ska man täcka över dem för att det inte ska bli en massa is emellan?
    Detaljerna är helheten
  • Joråsåatte

    Lägg i påse och sug ut luften så brukar det inte bli is...
    Lycka till!! 

Svar på tråden Frysa in paj