Inlägg från: Ladythewinter |Visa alla inlägg
  • Ladythewinter

    Bf- mars 2013

    Hejsan, hoppar gärna in här om jag får, är i vecka 8+1 och bebis beräknas komma 6 mars. det blir tredje barnet, har en dotter född 07 och sen son född 08. blir snart 25 (september) bor några min norr om Kalmar.

    Just nu kämpar jag med illamående. inget roligt alls. längtar tills sommaren är över och veckorna går så man åtminstonde slipper de.  Längtar även till den 27 aug, då får vi se pyret i magen.. =0)

  • Ladythewinter

    ja vi har berättat, men det var mest för att vi visste att de skulle fatta då jag är rökare och heeelt plötsligt, mitt i sommaren slutade, men alla blev glada, och jag är inte så orolig.

    varit och köpt mig seaband, hjälper med de värsta av illamåendet, idag kunde jag äta middag utan problem, innan har detta tagit 1-1½ timme pga av illamåendet.

    hur är det med suget för er? är ni sugna på något speciellt? just nu är det räkor och vatten för mig. jag är coca cola fanatiker men det är inte det minsta gott nu,, så var det med dottern också, är så mkt som är likt sen hennes graviditet så därför är jag så säker på att detta är en tös som växer i magen.. =0) 

  • Ladythewinter
    Evig kärlek skrev 2012-07-27 10:14:59 följande:
    Hur går det med era symtom allihop?
    Själv gick jag in i v 6 idag och mina bröstvårtor blir lite mer ömma för varje dag. Annars är det väl fortfarande inga symtom direkt förutom lite stickningar och molvärk... fortfarande mest på vänster sida... Normalt?
    helt normalt, jag har likadant fast höger sida..

    här är symtom illamående, ömma och gigantiska bröst och grym trötthet.. är i v 8+2 nu..  
  • Ladythewinter

    riktig skit dag i dag..åkte med en hemmagjord smörgåstårta till några vänner idag, som jag förövrigt varit sugen på hela förbannade veckan, kan äta en bit men kan inte riktigt njuta, sen mår jag skit, blir riiiktigt illamående och helt pall. får åka hem, somnade 3 h i sängen som sagt jag var helt slut, vaknade nu och lika jävla illamående. det är inget roligt det här.. 

    nu har jag fått klaga av mig lite.. =0) 

  • Ladythewinter
    Emlak skrev 2012-07-27 21:18:00 följande:
    Ladythewinter: inte alls kul, vet hur jävligt det känns, jag fyller år snart men struntar i att ha ngt kalas bara för att jag mår som jag gör.. Men baara några veckor kvar så är man pigg och kan äta allt :)
    ja usch, förstår att du inte vill ha kalas. ja får hoppas på att det går över om några veckor, om inte så är de ju bara 7 månader kvar suuuuck.. haha
  • Ladythewinter
    Pepsi skrev 2012-07-28 19:16:55 följande:
    Nu kanske det kommer en rätt äcklig fråga, ber om ursäkt för det! Men ni som haft flygningar sen ni blev gravida hur ser dom ut? Har inte haft några alls tills idag. Det kommer lite lite ljus ljust rosa på pappret när jag torkar mig. Är nu sjukt nojjig för att det är ett missfall på gång? Tror att jag har rätt torra slemhinnor för i natt sved det ordentlig när jag gick på toaletten och så kom det lite blod på pappret. Vad tror ni är det något jag behöver oroa.mig för??
    jag tror det kan vara sköra slemhinnor, så länge det inte blir mer blod och du får jätte ont i magen så tror jag inte du behöver oroa dig. 
  • Ladythewinter
    Pepsi skrev 2012-07-28 19:48:16 följande:
    Nej, jag har ju bara min vanliga växtvärk som jag haft sen innan BMI. Man vill koppla bort det för att jag tror oxå att det är sköra slemhinnor eller helt vanliga flyttningar men det är svårt. Kan jag inte koppla bort det så får jag prata med sjukvården som kanske kan bekräfta det jag tror.
    ja jag förstår att de är svårt, men är du orolig så får du ringa och kolla..
  • Ladythewinter

    Har haft ett par dagar här hemma som jag har mått skit, men ha som tur är världens underbaraste familj, 

    mina barn och mannen var iväg och handlade och gubben kom hem med all sorters frukt och grejer som kunde lindra illamåendet och barnen med varsin bukett tulpaner..  jag blev så glad jag börja gråta.. det är tur man har några som tar hand om en nu.. =0)

  • Ladythewinter
    Miising skrev 2012-07-29 09:35:53 följande:
    Åh vilken gullig familj du har! Men en helt annan fråga, vart hittande dom tulpaner vid den här årstiden? Skulle sååå gärna vilja ha en bukett, men det e ju helt omöjligt att hitta

    Drömt massa skumt inatt förövrigt. Drömde först att jag fick missfall och sen för att bli glad igen var jag ute och idiot åkte "släde" nerför skidbackar och slog ihjäl mig själv. Känns sunt... Not!
    haha oj, menar rosor, ja tulpaner finns nog inga nu.. =0)
  • Ladythewinter

    jag drömmer också jätte mkt, dock inget om bebis eller mf, men därimot härom natten skaffade vi häst, men hade inte plats för en så han fick stå ute i trädgården. natten efter var de min svägerska som skaffade häst.. mkt hästar nu.. tror de är efter allt snack om att dottern ska börja rida..

Svar på tråden Bf- mars 2013