• Emlak

    Bf- mars 2013

    Hej allihopa

    Jag plussade igår och är oxå beräknad till 12 mars, bor i sollentuna och har en tjej som är född oktober 09 sen förut..

    Var inte planerad graviditet den här gången då vi tänkte vänta ett halvår till innan vi försökte men men alltid lika kul med en liten knodd tidigare än beräknad ( bröt min fotled i mars i år så är inte jättestadig än så därför tänkte vi vänta)

    Just nu mår jag illa nästan konstant så har ringt vårdcentralen och vill ha utskrivet lite illamående piller :)


  • Emlak

    Mådde illa till ca v 17 förra graviditeten inte kul men åt lergigian comp då och det funkade bra.. Har köpt åksjukearmband och receptfria tabletter idag, verkar vara svårt att få utskrivet just nu ( jag är bortrest ) så får väl vänta..

    Hur mår ni andra?

  • Emlak

    Miising: vilken barnmorska har du valt? Jag tog Hera i Rotebro som ligger nära där jag bor och jobbar, har tidigare gått i Solna..

    Är inte alls kul att må illa men känner mig bättre ikväll, har käkat oxfilé plankstek och pannacotta med tjejgänget och det var nog de bästa för magen ;)

  • Emlak

    Kul med så många, är ju fortfarande lite tidigt än så man är ju inte säker..

    Idag har jag mått bättre men har sett till att äta mat och så fick jag utskrivet lergigian comp, men är trött så skönt att ha semester :)

    Miising: vi har bara bott i Rotebro ett år bor i bostadsrättslägenhet nu men är sugen på radhus, skulle vara härligt med egen uteplats när man är mammaledig :)

    Mi

  • Emlak

    Suuun: Vad tråkigt :( men som du säger så vet ni att det funkar så bara kämpa på igen så är du snart tillbaka på banan!!

  • Emlak

    Miising: bor ni i Hollywood? Vi funderat på Hollywood, har kollat lite på timotej men tyckte det kändes för litet.. Men helst av allt vill jag ha ett stort hus :)

  • Emlak

    Evig kärlek: dom symtom jag känner är lite smått illamående och är väldigt trött.. Kommer väl säkert mer efter tiden..

  • Emlak

    Trist med att så många har haft missfall i bagaget, har inte något själv då min förra graviditet gick bra.. Hade däremot ett utomhavandeskap för massor av år sen som slutade med operation så har haft väldigt svårt att bli gravid och tog länge innan barn nr 1 så lite förvånad att nr 2 kom så oplanerad.. :)

    Jag är så trött hela tiden, dricker ju inte kaffe så svårt att hålla sig pigg men hoppas det går över snart.. Blir tungt att börja jobba snart, tänkte försöka vänta till v.13 innan jag berättar för jobb och släkt och vänner.. Har ni berättat?

  • Emlak

    Natzon: inte bra med urinvägsinf. Men man blir ju extra kissnödig under graviditeten, jag fick rådet att undvika att bada i smutsiga vattendrag när man är gravid och när man ammar då man är exta känslig för urinvägsinf.

    Symtom som jag har är konstant illamående har sea band, tar lergigian comp och även berocca bost för att hålla mig pigg.. har knappt ätit någon mat på hela veckan så känns inte alla kul just nu.. Min stortjej har fått vattkoppor så hon har sovit dåligt så det har väl bidragit extra till att jag känner mig som en zombie, ska testa B6 vitaminer som sägs vara superbra som tillägg så hoppas det funkar..

Svar på tråden Bf- mars 2013