Inlägg från: Miising |Visa alla inlägg
  • Miising

    Bf- mars 2013

    Hej tjejer! Sitter här och är aldeles nervös och pirrig. Plussade i morse och har då bf runt 27mars. Inga barn sedan tidigare, men ett ma i våras så nu är jag bra nervös och hoppas att det ska gå vägen denna gång!


    Har inte berättat för mannen än. Vill överaska honom på något mysigt gulligt sätt ikväll då han kommer hem. Funderar på att skriva "hej pappa" på magen... Hur berättade ni?

  • Miising
    Suuun skrev 2012-07-16 10:09:31 följande:
    Alla: Grattis till er alla och vad roligt att vi börjar bli några stycken som kan följa varandra.

    Miising: Det är första gången även för mig, Jag kände redan förra måndagen (Bim + 5) att jag var gravid och sa det till min pojkvän. Han sa: Mensen kommer på tordag och log. Så vi sa att vi skulle vänta till Fredagsmorgon med ett test. På natten till Fredagen vaknade jag halv 5 och var väldigt  kissnödig. Så jag väckte min pojkvän och sa: "Nu testar jag". Jag gick in och testade och det visade +. Jag gick in i sovrummet och sa med ett leende: "Vi är gravida". "Är vi?! Häftigt" Sa han. Sen försökte vi somna om. Efter ca 10 minuter sätter han sig upp och ler. "Å hur tror du att jag ska kunna somna om nu då!?!? Skrattande"

    hehe ... sen hade vi en jättelång mysmorgon.  Underbart!
    Grattis, vad mysigt det lät!
    jesanj88 skrev 2012-07-16 13:02:27 följande:
    Hej!
    Grattis till er alla :)
    Jag plussade i lördags och har beräknat BF 22 mars 2013 :D
    Känns helt underbart, hade ett missfall i April och vi har försökt i två år nu
    att skaffa barn. Är också ganska ung, 24 år.

    Ska träffa min BM om två veckor och jag är hur lycklig som helst.
    Vore kul om vi kunde följas här allihopa :)
    Kram!      
    Grattis!
  • Miising
    Jijii skrev 2012-07-17 10:09:50 följande:
    Hej hej! Grattis till alla plus! Jag tror att jag har bf omkring 21 mars första barnet. Det känns så himla overkligt och konstigt. Hoppas allt går som det ska det känns som att det är såååå länge kvar till UL. Bara till inskrivningen är det ju hur lång tid som helst kvar ju ( har min 8/8). Vad har ni för symtom? Jag har superömma bröstvårtor och det känns som att det är en liten bubbla som trycker lite i magen
    Grattis!
    Emlak skrev 2012-07-17 10:25:33 följande:
    Hej allihopa

    Jag plussade igår och är oxå beräknad till 12 mars, bor i sollentuna och har en tjej som är född oktober 09 sen förut..

    Var inte planerad graviditet den här gången då vi tänkte vänta ett halvår till innan vi försökte men men alltid lika kul med en liten knodd tidigare än beräknad ( bröt min fotled i mars i år så är inte jättestadig än så därför tänkte vi vänta)

    Just nu mår jag illa nästan konstant så har ringt vårdcentralen och vill ha utskrivet lite illamående piller :)
    Grattis och vad kul! Jag bor också i Sollentuna och är beräknad till 27 mars. Dock första barnet Glad
  • Miising

    Haha, jag gick hos Hera i rotebro förra gången (mf) men dom har stängt till aug. Ska gå på häsosamtal i s-tuna på ons men from sep blir det rotebro. Hur gamal är du och vart jobbar du?

  • Miising
    Emlak skrev 2012-07-17 22:39:15 följande:
    Jag är 35 och jobbat på Kokalites förskola.. Så du e oxå rotebroare? :)

    Hihi, jo jag är rotebroare. 27år och jobbar som ssk på Gillbogården
    eelliinn01 skrev 2012-07-18 00:37:09 följande:
    Hej på er! Är beräknad till någon gång mellan 1 och 20 mars 2013. Har haft stor skillnad på min menscykel, så vet nog inte förrän vid ultraljudet hur långt gången jag är. Har en 11 månaders dotter sedan tidigare. Är 27 år.

    grattis, vad roligt!
  • Miising
    Evig kärlek skrev 2012-07-18 10:55:50 följande:
    Hejsan, hoppar in i tråden. Plussade idag och borde vara beräknad till den 28 mars. Fick ett missfall i april så nu hoppas jag VERKLIGEN att detta går vägen Längtar supermycket. Har väl inga direkta symptom än. Mer kissinödig bara och kanske lite mer trött än vanligt. Men ändå inte särskilt jobbigt! Jippi, vi ska bli föräldrar.

    Grattis vad roligt! Också beräknad till 27-28 mars och fick mf i feb...
  • Miising
    Suuun skrev 2012-07-19 08:02:35 följande:
    Hej!
    Den här gången ville inte ärtan stanna kvar. Som jag sa tidiare så hade jag små blödningar i 5 dagar (bara ibland på pappret), den 6:e dagen  (igår) började det blöda ordentligt med lite klumpar. Jag dock inte haft ont som tur är. Men är rätt säker på att vi får börja om nu. Nu vet vi iaf att vi KAN bli gravida efter 1 ½ års försök.

    Det positiva är att statestiken ökar för att era graviditeter går bra hela vägen.  Glad  Förstår rädslan och oron som ni ger uttryck för. Men nästa graviditet kommer nog jag vara lugnare..man kan inte påverka det trotts allt. Så försök njuta av varje dag och alla små steg.

    Var rädda om er och all lycka! Hjärta 
    NEJ! Vad tråkigt, jag blir så ledsen för er skull. Hoppas ni kan försöka snart igen och att det går bättre den gången. Jätte stor kram till dig Hjärta
  • Miising

    Jag fick ett väldigt smärtsamt (psykiskt och fysiskt) ma i våras, dog i v 5 och kom ut i v9. Och jag måste nog säga att jag är mkt mindre orolig denna gång. Vet liksom att jag i vilket fall inte kan påverka vad som kommer hända. Däremot har jag svårt att vara helt glad. Går nog fortfarande runt lite och tänker blir det så blir det... Är ju bara i v 4+1 en så länge så jag vill inte ta ut något i förskott!

    Jag har börjat få en del små symtom (som jag nog itne skulle tänka på om jag inte var gravid). Jag är galet trött, behöver sova MYCKET mer nu! Sen är jag konstat törstig vilket *förvånad* leder till att jag kissar mkt mer Glad Sen kan jag väl tycka att jag är lite känslig över små saker som jag normalt inte reagerar på...

  • Miising
    Emlak skrev 2012-07-18 17:21:55 följande:
    Kul med så många, är ju fortfarande lite tidigt än så man är ju inte säker..

    Idag har jag mått bättre men har sett till att äta mat och så fick jag utskrivet lergigian comp, men är trött så skönt att ha semester :)

    Miising: vi har bara bott i Rotebro ett år bor i bostadsrättslägenhet nu men är sugen på radhus, skulle vara härligt med egen uteplats när man är mammaledig :)

    Mi
    Mi?
     Vi bor i ett radhus i Rotebro
  • Miising
    Emlak skrev 2012-07-19 15:23:12 följande:
    Miising: bor ni i Hollywood? Vi funderat på Hollywood, har kollat lite på timotej men tyckte det kändes för litet.. Men helst av allt vill jag ha ett stort hus :)

    Nej, vi bor i radhusen mitt emot hollywood. Ganska små, men grymt mysiga
Svar på tråden Bf- mars 2013