Inlägg från: Rebeccas02 |Visa alla inlägg
  • Rebeccas02

    Bf- mars 2013

    Hej! Jag tänkte hoppa in här :) jag går idag in i vecka 7! BF 20 mars. Det är vårt första barn. Känns så härligt Och underbart men samtidigt nervöst. Jag är väldigt Rädd för MF. Känner som stick/värk på höger sida Längst ner i magen. Är det någon som känner igen det?

  • Rebeccas02

    Jag ska försöka att inte stressa upp mig över det och försöka njuta av stunden. Jag längtar efter att känna mig gravid :) just nu har jag inte ens det minsta lilla illamående. Det kanske jag får äta upp att jag sa senare i graviditeten.

  • Rebeccas02

    Nu har jag berättat för mamma :) hon blev superlycklig så jag är glad att jag berättade! Känns skönt att ha någon att prata med, dessutom så är hon barnmorska så hon har ju mycket svar.

    Imorrse kände jag mig illamående för första gången, men såfort jag fick i mitt nått att äta så gick det över. Jag har även läst att det kan hjälpa att småknapra på ett rån eller dricka avslagen cola.

  • Rebeccas02
    Cadencee skrev 2012-07-26 22:19:41 följande:
    Tänkte hoppa in här! Fick beskedet igår och om jag räknat rätt är jag i vecka 6(5+2) nu och väntas föda 25 mars :D ska på ett första samtal den 7 augusti :)

    Grattis :)!
  • Rebeccas02

    Jag har också drömt mycket konstigt de senaste nätterna. Inatt drömde jag att vi va på ultraljud där det visade sig att det inte fanns någon bebis.
    Igår hade jag så otroligt ont i huvudet. Jag kunde inte resa mig upp på hela kvällen! Kan tänka mig att en av anledningarna är att jag slutat med kaffe. Läste någonstans att man inte behöver sluta helt utan kan dricka 2-3 koppar om dagen utan att det är farligt. Hur har ni gjort?

  • Rebeccas02

    Ladythewinter: va jobbigt att åka på det redan såhär tidigt! Hoppas det blir bättre.

    Nu har jag känt av illamåendet, jag som gnällde över att jag inte hade några symtom. Var tvungen att ligga med en kall handduk på pannan som sambon fick springa och byta hela tiden. Igår fick jag en liten blödning. Vi fick båda två panik här hemma! Men det visade sig att jag rivit mig med toalettpappret! Man har ju verkligen nerverna på helspänn nu känns det som.

Svar på tråden Bf- mars 2013