• Anonym (ts)

    Kan jag anmäla honom för våldtäkt?

    Jag och min sambo brukar ligga och prata fantasier. En av mina är att bli våldtagen (vilket jag tror ganska många andra också fantiserar om). Jag sa att "det självklart bara är en fantasi". Denna fantasi känner han till.
    I natt vaknade jag av att han höll fast mig och tvingade sig på mig. Jag skrek och försökte ta mig loss medan han pressade sig in.. Vill inte gå in på mer detaljer..
    Efter la han sig bara och sov.. Jag visste inte vad jag skulle göra.. Låste in mig på toan och satt där tills han bankade på och ville in på morgonen..
    Då flinade han lite emot mig och frågade hur jag mådde, jag bröt ihop och frågade vad fan tror du.. Då sa han nåt i stil med "men oj, jag ville ju bara att du skulle få din fantasi"..

    Jag mår illa.. Han kommer hem från jobbet snart och jag vill inte se honom.. Kan jag anmäla honom för det här? Han tycker att det bara var "en lek".. 

  • Svar på tråden Kan jag anmäla honom för våldtäkt?
  • Anonym (ts)
    Lavish skrev 2012-07-13 18:24:17 följande:
    Jo det är klart att du kan anmäla honom. Solklar våldtäkt.
    Han sa förlåt när han förstod att det inte var med på det och att det inte var en lek för mig.. Men för mig var det ju på riktigt..
  • Anonym (ts)

    Nej det är inte speciellt nyligen jag berättade om den fantasin och jag sa att det bara är en fantasi och inget annat..

    Jag skrek och grät, han hade åtminstone kunnat hejda sig och checka om det var på allvar..

  • Anonym (ts)

    Tack för att ni svarar..

    Jag sov hos mamma i natt, behöver få tänka ifred hur jag ska göra.. Jag vill inte höra några bortförklaringar.. Jag vet inte om jag kommer anmäla eller inte, men jag vill inte se honom igen..

  • Anonym (ts)

    Ska läsa ifatt nu.. Har inte pratat med honom alls idag..

  • Anonym (ts)
    ftp skrev 2012-07-15 16:07:03 följande:
    Det är lite mer än lite konstigt, det är ganska talande i mina ögon.

     

    Hon uttryckte en önskan, han uppfyllde den, det gör det hela till grått.



    NEJ jag uttryckte ingen ÖNSKAN, jag berättade om en FANTASI, en fantasi som öht inte involverade honom! Han har sagt många fantasier som han inte vill ha förverkligade, jag skulle ALDRIG ens försöka övertala honom till n
  • Anonym (ts)

    Jag skulle aldrig ens försöka övertala honom till nåt han sagt att han inte vill! Då kan han föreslå det själv om han ändrar sig!

  • Anonym (ts)

    Jag har inte pratat med honom på hela helgen.. Han har öht inte hört av sig förutom ett meddelande i fredags där han frågade vilken tid jag kommer hem..

  • Anonym (ts)
    Moonis skrev 2012-07-16 09:45:17 följande:
    Jag tycker det är frustrerande när folk försöker köra med härskarteknik och dumförklara människor till höger och vänster.

    Nej, det är inte oväsentligt eftersom man vid vissa diagnoser har svårt med dom sociala koderna. Men självklart behöver man inte ropa diagnos så fort någon gör en dum sak mot någon annan.
    Han har ingen jäkla diagnos, så ni kan släppa det nu.. Jag är inte intresserad av några teorier om han vet vad han gjorde eller inte. Jag vet ännu inte vad jag ska göra, anmäla eller inte, men jag vill inte träffa honom igen..
  • Anonym (ts)
    Moonis skrev 2012-07-16 09:58:44 följande:
    Som sagt, man får se till hela situationen. Tror ju knappast att en kvinna pratat med sin förövare på gatan om en fantasi att bli våldtagen innan hon blir våldtagen.

    Om man ska se till vad ts skrivit så trodde han nog att hon skulle bli glad att hon fick igenom sin fantasi. Annars hade han inte blivit förvånad över hennes annorlunda reaktion så från hans sida va det nog inte alls meningen att såra eller göra illa.

    Att det blev galet fattar nog han också vid detta laget och är han normalt funtad så lär han ångra sig också att det blev så fel. 
    Jag sa åt honom att det är en fantasi och inget annat! Han har många fantasier som är just fantasier, så han vet mycket väl vad jag sa! Han är en jävla idiot och jag hatar honom mer och mer ju mer jag tänker på det..
  • Anonym (ts)
    Högdalen skrev 2012-07-17 10:49:30 följande:
    Någonstans förstår jag båda parterna i det hela.

    Vet vi något om vad de diskuterat i deras prat om fantasier?

    Kanske säger hon att hon vill skrika nej och gråta och visa med hela kroppen att hon inte vill?

    Vi har ju inte all fakta.

    Killen i fråga borde nog kollat med henne innan han påbörjade det ordentligt om det är det här hon vill.

    Visst kan TS anmäla men att det skulle resultera i mer än en anmälan och att han blir stämplad som våldtäktsman har jag svårt att tro, de har mest troligt haft sex förut och de har pratat om just dessa fantasier så killen tror ju att detta är vad hon vill. Men jag är ingen jurist heller så vet inte vad det blir utav detta.

    Kontentan är nej jag tycker inte du ska anmäla killen då det inte blir bättre utav det.

    Prata istället med honom eller någon annan och försök förstå att i hans synvinkel gjorde han bara något som han trodde att du ville.

    Nu vet vi ju inte omfattningen på våldtäkten men jag kan lätt tro att om du skriker nej jag vill inte och stretar emot så kan det ju tolkas som en del utav leken.

    Säger du däremot nej det var bara en fantasi sluta du våldtar mig på riktigt nu och han fortsätter så anmäl honom.

    Det är en svår fråga, svårt för vissa att vara opartiska här då bara en del utav berättelsen berättas.

    Vissa håller kanske med mig och vissa inte, håll diskussionen på en mogen nivå, patetiskt med vissa här som har minst sagt svårt att acceptera att andra har en annan åsikt.

    Det var allt jag hade att säga
    Jag har inte sagt hur jag skulle agera öht eftersom det inte är något jag ville uppleva på riktigt!!! Tror du seriöst att jag kan säga nåt sånt när han höll på? Som om jag hade en tanke på vad vi pratat om för flera månader sen DÅ.
    Nej jag tänker inte prata med honom alls. 

    Jag är inte så chockad längre, jag är mest arg och jag tror jag kommer anmäla det. 
  • Anonym (ts)
    Anonym skrev 2012-07-17 12:09:08 följande:
    Jamen anmäl då för fan, sitt inte här och posta det enda du får ut av det är reaktioner från känslovarelser. Vi kan varken hjälpa eller stjälpa dig. Alla synpunkter har redan vädrats. Jag börjar misstänka att det här är en trolltråd.
    Vad fan får du ut av att vara så elak? Jag skrev för att jag behövde ventilera, jag trodde inte att jag skulle få så många svar.
  • Anonym (ts)
    Anonym skrev 2012-07-17 12:17:03 följande:
    Jag är elak för att jag tror inte den här tråden är på riktigt liksom en hel del andra trådar. Blir man utsatt för brott så talar man om det med sina närmaste och/eller går till polisen. Man sitter inte och drar upp det inför vilt främmande människor på nätet för det hjälper inte. Folk var inte där om det nu hände och kan aldrig få en klar bild via inlägg på ett forum.
    Jag HAR pratat med folk i min omgivning och alla tycker jag ska anmäla, men det är inte så jävla enkelt när vi varit tillsammans så länge.
  • Anonym (ts)

    Skickade ett meddelande till honom.. Sa att om han inte kan ge mig en jävligt bra förklaring på varför han gjorde som han gjorde och om han inte är ute ur lägenheten senast på fredag så kommer jag anmäla honom.. Får se vad han svarar..

Svar på tråden Kan jag anmäla honom för våldtäkt?