• Anonym (ojoj)

    Kan jag anmäla honom för våldtäkt?

    Jag tycker det är konstigt att ni inte känner varandra såpass bra i er relation att han inte kände av dig när du verkligen visade att du inte ville. Dock har jag varit med om en liknande händelse med min man där jag sa ifrån att jag inte ville men han fattade inte galoppen förrän jag mer eller mindre fick ett raseriutbrott, så visst, människor som är kåta kan bli så uppe i sig själva att dom kopplar bort den normala uppfattningsförmågan.
    Tycker inte anmälan är rätt väg här även om det självklart är en våldtäkt. Tycker i stället ni ska sätta er ner och prata om gränser och att ni måste lära er att tolka varandras signaler.

  • Anonym (ojoj)

    Skulle inte anmält min man om han varit en bra man under relationen hittills och under förutsättning att han visar att han förstår att han gjort fel och är villig att kommunicera om händelsen.

  • Anonym (ojoj)

    Tänk om din man berättat för dig om en fantasi att bli oralt våldtagen i sömnen och att du tog honom på orden och överraskade honom. Han blir förbannad och ber dig sluta men eftersom han oftast är kåt o villig så fortsätter du. Fog för anmälan?

  • Anonym (ojoj)

    Finns ju flera exempel på när en man skulle kunna säga nej men kvinnan struntar i det men egentligen handlar det här inte det var en våldtäkt eller inte utan, för det var det. Det handlar om TS relation och att hon överväger anmälan med allt vad det för med sig. Jag antar att en anmälan skulle innebära separation och kanske finns då gemensamma barn. Våldtäkt är fruktansvärt men det finns grader och förmildrande omständigheter. Handlar mycket om ifall mannen inser att han gjort fel eller inte. Gör han inte det kanske separation är bättre alternativ än anmälan?

  • Anonym (ojoj)

    Ja man kan ju tänka sig ett scenariodär en man eller kvinna berättar om en fantasi om en extra man eller kvinna i sängen och så plötsligt hoppar en vän till partnern naken ner i sängen!

  • Anonym (ojoj)

    Det finns 2 slags fantasier, de man vill förverkliga och de man vill behålla som just en fantasi. Det är mkt viktigt att kommunicera till sin partner vilken av dessa former man pratar om, annars kan det gå åt pipan som i TS fall!

  • Anonym (ojoj)
    Truth skrev 2012-07-15 15:06:06 följande:
    Vad fan? Har du aldrig varit i ett normalt förhållande??? Att man delar sina sexfantasier med sin partner är jävligt normalt, att missbruka ett sådant förtroende är jävligt onormalt. Det är INTE TS fel att killen våldtar henne. Våldtar, är du med?  

    Jag och min man pratar ofta sexuella fantasier men jag är noga med att tala om vilka jag vill förverkliga. Hur ska han annars veta? Ta man borde ha känt av att hon inte ville men det är lätt för oss att döma som inte hört hans version. Alla kan göra misstag och även om jag håller med om att det var en våldtäkt så tycker jag det är att gå för långt att som okänd trådläsare skrika anmäl!
  • Anonym (ojoj)
    CDSJGRD GGEHCS IAGOTSE skrev 2012-07-15 15:25:14 följande:
    Skillnaden här är att TS inte vill ha sin fantasi uppfylld. Att du vill ha alla dina innersta fantasier uppfyllda är inte relevant alls, alla vill inte ha det och det ska givetvis respekteras även om man väljer att berätta om en sådan fantasi för sin partner.
    sporadiskatankar.blogspot.com -- Uppdaterad 8 maj.

    Kan ju vara så att vissa fantasier vill man ha uppfyllda och andra inte och att TS i det här fallet var otydlig alternativt att TS man var disträ och missade vad TS sa om fantasin.
  • Anonym (ojoj)
    Anonym skrev 2012-07-15 16:55:00 följande:
    Jag tycker att din sambo gjorde fel och gick över gränsen. Men samtidigt så är det inte helt konstigt att det blev som det blev, ett missförstånd. Han tänkte nog aldrig så långt att han gjorde illa dig, han ville att du skulle uppleva din fantasi. Enligt mig så tycker väl jag att en fantasi är till att förverkliga, han kanske tänkte likadant. 
    Så nej, jag tycker absolut inte att du ska anmäla. Jag tycker du ska prata igenom det här ordentligt med din sambo. 

    Instämmer och tillägger att hur TS ska agera beror väldigt mycket på vad det är för sorts man hon är tillsammans med. Kom det här som en total överraskning från en man som under relationen varit en underbar, kärleksfull och hänsynstagande man, eller kan TS konstatera att det har hänt saker förut där han gått över gränsen (som inte behöver ha handlat om sex).
    Är mannen en sådan person som inte kan sätta gränser så kan liknande saker säkerligen hända igen men om han är en bra kille så måste han ju kunna prata igenom det hela med TS och komma fram till att det var ett misstag som aldrig kommer att hända igen.
    Herregud, alla människor kan fela och han kanske helt enkelt var halvt om halvt i drömtillstånd när han gav sig på TS. Jag vet dessutom att när kåtheten slår på så slår ofta uppmärksamheten av, vilket självklart inte rättfärdigar händelsen på ngt sätt men det kan ändå handla om feltolkningar från TS man.
     Det som avgör om jag tycker TS ska dumpa den här killen är hur han tacklar situationen efter våldtäkten. Vägrar han att prata igenom händelsen och kanske t o m fnyser åt det allvar TS förmedlar så tyder det på att han är en man  utan empati och då tycker jag TS ska sticka fortare än kvickt.  
    Min man smällde till mig en gång efter att jag tiggt och bett honom att göra det. Jag skulle mycket väl ha kunnat anmäla honom efter detta, eller göra slut, men under de elva år vi varit tillsammans har han varit en underbar man och efter händelsen pratade vi igenom den och jag insåg att det här var en engångshändelse som berodde på en stor känsla av vanmakt hos honom och kommer aldrig att hända igen.  Skulle det hända igen så vet jag vis av erfarenhet från andras berättelser att då är det dags att gå.  
  • Anonym (ojoj)
    Truth skrev 2012-07-15 17:15:52 följande:
    Du kan inte se det galna i din jämförelse?

    Nej jag tiggde och bad när vi var mitt uppe i ett fruktansvärt gräl. Vi var båda berusade och vansinniga på varandra. En man får aldrig slå en kvinna oavsett om hon tigger och ber om det men han gjorde det. Alltså kunde jag ha valt att anmäla honom och hade förmodligen gjort det om det handlat om en annan typ av man som visat liknande tendenser förut. Hade min egen man gjort som TS man så hade jag förlåtit honom om vi haft liknande diskussion som jag och min man hade efter "slaget".
Svar på tråden Kan jag anmäla honom för våldtäkt?