• Truth

    Kan jag anmäla honom för våldtäkt?

    Ja TS du blev våldtagen. Och ja; Anmäl svinet för helvete! Hur många fler fantiserar inte om våldtäkt, den där killen kommer kunna skylla på samma sak många gånger.

  • Truth
    Anonym skrev 2012-07-15 13:55:46 följande:
    Otroligt ologiskt. Det verkar ju som om han inte gjort detta vare sig före eller innan. Vad har du för bevis för att han skulle göra samma sak med en eventuell ny flickvän helt plötsligt?

    Nu tycker jag att du ska skilja på "kunna" och "kommer att"!


    Vad har du förövrigt för belägg för att han aldrig gjort det förr? Hans ord tillTS???

  • Truth
    Anonym (fksa) skrev 2012-07-15 14:22:02 följande:
    TS, det måste ha varit en hemsk upplevelse för dig, jag har själv blivit våldtagen och vet hur fruktansvärt det är. Din man gjorde definitivt fel, och jag tycker inte att du ska "klandra" dig själv eller som vissa säger, skylla dig själv, för en fantasi är ju just en fantasi, och det betyder inte att man vill att fantasin ska bli verklighet. Jag antar att din tillit till denna man har fått sig en rejäl törn, och bara du själv kan svara på om du vill fortsätta relationen eller inte, om du vill anmäla eller inte. Men en våldtäkt var det, helt klart.

    Visst, du berättade om din fantasi, men en människa med lite vett i skallen skulle ju komma överens om hur/när/om fantasin ska "förverkligas" (till exempel som en rollek med ett stoppord som man kan använda om man inte känner att det är okej längre), inte bara hoppa på och genomföra en riktig, tvättäkta våldtäkt. För det finns det nog ingen kvinna som gillar, oavsett vad man fantiserat om tidigare. Det måste ju ha slagit slint i huvudet på killen...
    Exakt så!
  • Truth
    Anonym (ojoj) skrev 2012-07-15 14:35:10 följande:
    Det finns 2 slags fantasier, de man vill förverkliga och de man vill behålla som just en fantasi. Det är mkt viktigt att kommunicera till sin partner vilken av dessa former man pratar om, annars kan det gå åt pipan som i TS fall!

    Vad fan? Har du aldrig varit i ett normalt förhållande??? Att man delar sina sexfantasier med sin partner är jävligt normalt, att missbruka ett sådant förtroende är jävligt onormalt. Det är INTE TS fel att killen våldtar henne. Våldtar, är du med?


     

  • Truth

    Jag har haft rape-play otaliga gånger, och det är verkligen inte detsamma som våldtäkt. Lär dig skillnaden!

  • Truth
    ftp skrev 2012-07-15 15:09:23 följande:
    Har _du_ aldrig varit i ett normalt förhållande?
    Ställa upp för sin partner och vilja uppfylla dennas innersta fantasier och med det ha en lycklig partner är mycket normalt, om man nu älskar sin partner och inte bara bor under samma tak av nödvändighet.
     
     
    Hörredu, om min partner skulle uppfylla mina innersta fantasier skulle jag idag vara död, begrips? Fattar du att det är onormalt att sätta igång och utleva en annans fantasi på denna person utan klartecken?
  • Truth
    Anonym (ojoj) skrev 2012-07-15 17:11:29 följande:
    Instämmer och tillägger att hur TS ska agera beror väldigt mycket på vad det är för sorts man hon är tillsammans med. Kom det här som en total överraskning från en man som under relationen varit en underbar, kärleksfull och hänsynstagande man, eller kan TS konstatera att det har hänt saker förut där han gått över gränsen (som inte behöver ha handlat om sex).
    Är mannen en sådan person som inte kan sätta gränser så kan liknande saker säkerligen hända igen men om han är en bra kille så måste han ju kunna prata igenom det hela med TS och komma fram till att det var ett misstag som aldrig kommer att hända igen.
    Herregud, alla människor kan fela och han kanske helt enkelt var halvt om halvt i drömtillstånd när han gav sig på TS. Jag vet dessutom att när kåtheten slår på så slår ofta uppmärksamheten av, vilket självklart inte rättfärdigar händelsen på ngt sätt men det kan ändå handla om feltolkningar från TS man.
     Det som avgör om jag tycker TS ska dumpa den här killen är hur han tacklar situationen efter våldtäkten. Vägrar han att prata igenom händelsen och kanske t o m fnyser åt det allvar TS förmedlar så tyder det på att han är en man  utan empati och då tycker jag TS ska sticka fortare än kvickt.  
    Min man smällde till mig en gång efter att jag tiggt och bett honom att göra det. Jag skulle mycket väl ha kunnat anmäla honom efter detta, eller göra slut, men under de elva år vi varit tillsammans har han varit en underbar man och efter händelsen pratade vi igenom den och jag insåg att det här var en engångshändelse som berodde på en stor känsla av vanmakt hos honom och kommer aldrig att hända igen.  Skulle det hända igen så vet jag vis av erfarenhet från andras berättelser att då är det dags att gå.  
    Du kan inte se det galna i din jämförelse?
  • Truth
    puss skrev 2012-07-15 17:16:23 följande:
    Stackarn försökte ju bara vara snäll.
  • Truth
    Anonym (ojoj) skrev 2012-07-15 17:22:25 följande:
    Nej jag tiggde och bad när vi var mitt uppe i ett fruktansvärt gräl. Vi var båda berusade och vansinniga på varandra. En man får aldrig slå en kvinna oavsett om hon tigger och ber om det men han gjorde det. Alltså kunde jag ha valt att anmäla honom och hade förmodligen gjort det om det handlat om en annan typ av man som visat liknande tendenser förut. Hade min egen man gjort som TS man så hade jag förlåtit honom om vi haft liknande diskussion som jag och min man hade efter "slaget".

    Menar du alltså att du inte tiggde och bad?


     


    TS kille har inte "bara" använt våld heller, och det är jävligt stört betéende han uppvisar här. Ville han att TS skulle vilja bli "våldtagen"? Knappast.

  • Truth
    Anonym skrev 2012-07-15 19:20:21 följande:
    Så ser det inte ut i verkligheten, de flesta par reder ut sådant utan att fylla i ett formulär och underteckna vidimerat av två oberoende personer.

    I normala fall är man djävligt noga med att man förstått partnern rätt innan man överväger att göra sådant som kan klassas som brottsligt. Med ditt resonemang vore det fritt fram att spöa på mig lite som man känner för.


     


    Du bör verkligen ta till dig det folk försöker förmedla till dig här! Detta för att minimera risken för att du själv kommer begå brott- åtminstone om man som jag tar utgångspunkt från det du skriver.


     


    Det är skillnad på att spela våldtäkt och verkligen våldta! Och tro mig, en riktig man vet skillnaden!

Svar på tråden Kan jag anmäla honom för våldtäkt?