• äntligen36

    Vi som plussade i juli-12!

    Hej, tänkte att här kan alla vi som plussat i juli samlas för att prata om allt som man vill prata om. Ja, självklart är även andra välkomna i tråden!

    För mig är det första barnet, men vore trevligt om alla oavsett hur många barn man har är med och delar med sig av sina funderingar, erfarenheter, tankar mm.

  • Svar på tråden Vi som plussade i juli-12!
  • linasld

    Kevin Molly - herregud vilken kämpe du måste vara! Har tänkt flera ggr vilken tur att jag bara har mig själv att ta hand om, men antar att man hittar styrkan på nåt sätt när man måste...

  • Angeliic

    Tycker så synd om er som mår så illa. Mår också illa från och tilö varje dag. Ibland lite värre ibland lite molande men nästan ständigt där. Helt annorlundamot när kag väntade första

    Gick in i vecka 9 idag "Bara" tre veckor kvar till UL!

  • Angeliic

    Oh herregud vad konstigt jag skrev. Sitter på mobil Ha överseende. Menar förövrigt att jag nästan jämt och ständigt mår illa - går dock i vågor hur pass illa det är.

  • Kevin Molly

    Man klarar det man måste men kan säga att städningen blir lidande, det sociala livet finns inte.
    Fattar inte hur jag ska gräva fram styrkan att presenter mig själv bra på en intervju på måndag. Får komma med den ena vita lögnen efter den andra till mina vänner.

  • linasld

    Angeliic då ligger jag bara en dag före dig :)

    KM kan tänka mig att det känns stressande med intervju på mån! Är det jobbintervju? Vi har fått berätta tidigare än vi ville, har några vänner som vi brukar hänga med nästan varje helg så de började änna undra hur länge min "förkylning" skulle hålla i sig haha... ;)

  • Vilvarin
    linasld skrev 2012-08-18 17:36:54 följande:
    Gick in i v 9 igår och mår fortfarande lika sjukt illa, känner mig som världens mest otacksamma människa som bara gnäller när jag eg borde vara så glad! Är sängliggande hela dagarna, sjukskriven från jobbet och livet känns inte alls kul just nu. Har haft några korta besök men efteråt har jag mått så dåligt att det knappt känts värt det. Bara gnäller när jag väl skriver här oxå, ber om ursäkt för det :S

    Idag är mannen och alla mina vänner på kräftskiva och jag är så himla deppig. Hur får ni andra som mår såhär ork? Det är så svårt att förstå att det faktiskt är för att jag är gravid! Jag fattar ju rent logiskt men ändå inte, och lyckas inte bli glad åt mitt illamående!

    Usch jag kanske borde starta gnälliga tråden istället. Skulle verkligen behöva lite pepp just nu!



    Känner igen mig helt! Har sjukskrivit mig från jobbet och hoppas få bli sjukskriven av läkaren om en vecka. Att ta hand om dottern går bara för att det måste, men det blir mycket titta på film just nu, så att jag kan halvligga bredvid och blunda. När jag jobbat så skriker kroppen i protest efteråt, senast hann jag inte ens hem från bussen utan fick stå och kräkas i en buske vid busshållplatsen.

    Jag läste en bra sak i en av mina gravid-appar, "vägra ha dåligt samvete". Vila så mycket du bara kan, du som kan :) Jag sover middag med dottern och lägger mig med henne på kvällen, allt runt omkring får vänta. Jag känner mig lite mer motiverad den här gången än första, för jag vet att det är värt att må såhär, och när det väl går över glömmer man helt hur det ens kändes. Ska du göra kub? Jag tyckte det blev lite mer hanterbart när jag fick se vad som verkligen fanns i magen på ultraljud. Det är ju ingen anledning att göra kub, men man kan ju höra ett ultraljud runt samma vecka ändå annars..
  • linasld

    Lycka till KM! Håller alla tummar för dig :)

    Vilvarin - Jag är jättekluven ang kub. Kan inte fatta nåt beslut, men tror det lutar åt att inte göra det, mest för att det är ett helt företag att försöka ta sig hemifrån nu... Gyn gjorde ett vul i samband med sjukskrivningen i v 7+4 och då fick vi se ett litet hjärta som pickade! Jättehäftigt!! Då kändes allt lite bättre men nu har det liksom blivit sådär overkligt igen så kanske skulle man försöka få göra ett till runt v 12...

    Visst borde man vila utan dåligt samvete, men känner mig så hemsk som inte orkar lyfta ett finger och mannen får göra allt! Men iofs så håller ju jag på att tillverka vår bebis dygnet runt ;)

  • Kattflickan

    Fast det finns ju risker med doppler. Särskilt i tidig graviditet. Så använd den inte för ofta.

  • linasld

    Spelar väl igen roll men tänkte fel - vul i 6 + 5 var det.

Svar på tråden Vi som plussade i juli-12!