• Neah

    Marsbebis 2013

    Hej! Får jag hoppa in här? Väntar bebis i mars jag med!

  • Neah

    Glömde att skriva att jag väntar mitt 3: e barn. Det enda jag har i symptomväg är tröttheten och fett hår! Slapp illamående med 1:an och var så grymt orolig då. Det tog jag igen med råge med 2:an. Än inget illamående så då är väl allt ok. Försöker intala mig själv att ingen graviditet är lik den andra. Någon här inne med få grav. symptom?

  • Neah

    Ansluter mig till skaran att ha livliga drömmar. Drömde för ngn natt sedan att jag och maken var på fest och så kommer han i röd slips! Katastrof!! inte nog med det. Han ägnar inte mig någon uppmärksamhet utan bryr sig bara om ngn blond brud. Var skitsur när jag vaknade kan jag ju tillägga! Har läst att det är fler som i te är illamående vilket känns lugnande. Här är heller inget än. Men det kanske kommer. Är bara i v. 5

  • Neah

    Satirnine. Vilken vecka är du i? Mår oxå oförskämt bra o undrar om det verkligen var ett +. Men jag har bildbevis tur nog!

  • Neah

    Hute + Lurvens frö. Skönt att höra att ni mår bra för då är inte jag ensam. Väntar min 3:a och det är som ni säger. Det är olika för varje graviditet och man får gilla läget. För er andra som mår pyton hoppas jag att ni mår bättre snart!

  • Neah

    Lilly JK. Är tidigt i min graviditet och är hungrig på mat typ jämt! Inget onyttigt slinker ner för det har jag inget sug på. Så god mat!

  • Neah

    Ms87. Tror bara det är dina slemhinnor som är sköra. Men ring mvc om du vill prata med bm.

  • Neah

    Fru Rundberg. Jag fick inte ha sex under mina 2 senaste graviditeten på grund av sköra slemhinnor. Det skulle visserligen inte vara farligt för bebisen men bara själva tanken att blöda gjorde att vi avstog.

  • Neah

    Fridzl. Jag har också lämnat Sthlm o flyttat till en mindre stad. Det var fruktansvärt ensamt de första åren men nu när jag är på besök i Sthlm så känd det alltid skönt att komma hem även fast Sthlm också är hemma. Familjen, släkt o vännerna finns tur nog kvar efter mer än 10 år på vift.

  • Neah

    Är lite lätt desperat. Vaknade nyss med typ mensvärk i massor. Alltså, har aldrig varit med om ngt liknande innan. Ngn mer med liknande berättelser. Fy 17 vad det gör ont!

  • Neah

    Che71 & Charin84. Tack för era svar. Det höll i sig ganska länge men sedan så klingade det av i släppte. Googlade på utomkvedshavandeskap mitt i natten och väckte min man. Nu har jag ringt till KK akutmottagning och de sa att jag kunde komma in. Problemet är bara att jag åker hem idag men eftersom det är över nu och jag har inga blödningar så jag avvaktar jag o ser.

  • Neah

    Fru Rundberg. Tack för ditt svar! Ringde tillbaka till KK i Sthlm och sa att jag inte kommer in eftersom värken har släppt och nu känns det mest ömt. Får jag mer värk får jag ju söka KK akut där jag bor. Skall åka hem idag och känner mig lugn av era råd + de råd som jag fått på KK.

  • Neah

    Hulte + Fru Rundberg. Jag har heller inga symtom och då jämför jag med 1:an och 2:an som jag fick symtom tidigt. Nu värkte jag 1 vecka efter ÄL att jag var gravid på två saker.
    1. min foglossning startade och jag hoppas jag slipper sängliggande denna gång. :-S
    2. Håret blev sjukt fett och jag har i vanliga fall väldigt torrt hår.
    Förutom det mår jag fina fisken. Inget kisseriande på nätterna, inget illamående eller sug på något nyttigt och onyttigt....Skulle jag inte tagit kort på gravtestet skulle jag köpt 1 till bara för att vara säker på att jag såg ett +!

  • Neah

    Hulte. Jag tog fram mina kryckor i v. 10! :-O Det hoppas jag att jag slipper den här gången. Hur skall jag kunna ta mig till skolan (ska studera till hösten) och hämta/lämna barnen på sina ställen! Får väl anställa en nanny eller nåt!
    Då har vi ju ett litet graviditets tecken för man kan tro att jag har smör i håret. Det blir fett hur snabbt som helst. Tur nog har jag mörkt hår och det ser mest ut som jag har massa stylingprodukter eller nåt men det är bara fett.

    Vi kommer ta reda på vad det är för någon som bor därinne. Det gör det lättare för de andra barnen att förstå vad som väntar dem.  

  • Neah

    Fru Rundberg. Jag bor i Lund. Alltså inte nära Gbg men tänkte, tja varför inte tala om var jag bor ändå.

  • Neah

    Då har jag gått in i dimman av trötthet. Hjälp alltså! Ska gå och lägga mig nu igen! Tyvärr så blir det att ta fram mina 2 gamla kompisar "Kryckan och Kryckan igen Rekord måste jag säga!

  • Neah
    Mennenajja skrev 2012-07-29 08:30:45 följande:
    Dagen började ju bra. Fick i mig en halv tallrik gröt till frukost, tyvärr kom halva upp en timme senare. Få se om det fortsätter på samma sätt resten av dagen...
    Stackare. Ät långsamt funkar det för dig?
    Cantaton skrev 2012-07-29 10:43:11 följande:
    Hej, och grattis Nä, det är inte helt lätt att förstå..! Jag är i 7+6 idag.
    säger också grattis!
Svar på tråden Marsbebis 2013