• Fridzl

    Marsbebis 2013

    Jag hoppar in här jag också!


    Troligtvis så är det en marsbebis jag bär på, ska på mitt första besök hos barnmorskan idag. Det känns jättepirrigt men ska bli så himla kul. Äntligen börjar det bli verklighet! :D


    På fredag ska mina närmsta vänner få veta nyheten då de kommer på besök. Vet inte hur jag ska göra med min mamma. Någon som har förslag? Vi bor i olika städer så är svårt just nu att träffas. Kan man berätta det på telefon? Eller bör jag vänta tills vi träffas nästa gång?

  • Fridzl
    Sparriss skrev 2012-07-23 11:41:19 följande:
    Fridzl: Grattis och välkommen! Visst kan man berätta per telefon men man ser ju inte riktigt reaktionen då som i alla fall jag inte vill missa :) sen får man ingen kram heller :) men träffas man inte så ofta är det såklart svårt att hålla sej.. det är ju en trevlig nyhet i vilket fall som helst!
    Lycka till hos Bm idag!
    Tack så mycket! Nej du har så rätt, jag tänker nog vänta med att berätta tills vi ses. Bara inte det hinner ta så lång tid att magen växt sig stor, haha.

    Vet du vad man gör första gången hos barnmorskan?
  • Fridzl
    Evsi skrev 2012-07-23 15:45:04 följande:
    Åh nej jag blöder. Dax för mitt 5e missfall kanske?
    Håller tummarna för att så inte är fallet!

    Någon som vet var man kan köpa en temp? På apoteket? Jag hade feber inatt, svettades så att både hår och sängkläder var genomdränkta. Sen avtog den och jag frös ihjäl istället :( Vill köpa hem en temp så jag kan hålal koll på min temperatur.
  • Fridzl
    Cantaton skrev 2012-07-23 16:02:48 följande:
    Ja, det finns på apoteket.
    Härligt, då ska jag gå och köpa mig en efter barnmorskan.
  • Fridzl
    Sparriss skrev 2012-07-23 16:05:08 följande:
    Fridzl: Ja, tar det så långt tid lär hon ju verkligen smälla av när hon ser dej :) Första gången man är hos BM brukar man mest gå igenom vad man ska äta och inte äta, kolla sjukdomar inom familjen och lite sånt, typ hälsosamtal. Du kan ju berätta hur det gick när du varit där :)
    Haha ja men ska se till att vi ses tidigare än så. Vill att hon ska vara involverad från första stund i och med att det är mitt första barn :)
    Okej som jag trodde då. Ska bli spännande :) Ja självklart! Så fort jag kommit hem.
  • Fridzl

    Erya: Haha shit!! 8 kanelbullar?! Galning och ändå så väger du inte alls mycket. Hade det varit jag hade jag gått upp flera kilon :P

    Blir avis när jag läser om alla som äter massa gottis. Jag äter nästan aldrig :( Har en sambo som agerar diktator. Fast ibland så lyckas jag charma till mig lite chips eller en kaka, haha.

  • Fridzl
    Cantaton skrev 2012-07-23 16:28:45 följande:
    Jag kan knappt titta på godis och andra sötsaker utan att gå upp massor. Sambon är likadan. Hade gått ner massor när jag träffade min sambo, men tillsammans med honom gick jag upp massor igen, och han också. Försöker att inte gå upp så mycket under graviditeten. Jag varierar väldigt mycket i vikt till vardags, men skulle uppskatta att jag har legat rättså lika hela graviditeten hittills. 
    Har samma problem, går upp aslätt av minsta lilla. Suger stenhårt.
    Jag ska göra vad jag kan för att inte gå upp mer än 10kg.

    Allt gick för övrigt bra hos barnmorskan igår. Hon beräknade att jag är i v.8+0 idag men jag är osäker på exakt vilken dag jag fick min förra mens så mycket möjligt att det inte stämmer. Ska tillbaka den 13 aug för att göra en massa tester, blodprov osv.
  • Fridzl
    FruRundberg skrev 2012-07-23 20:07:43 följande:
    Nu är jag på väg hem från gynakuten med en lättad känsla! Pyret ligger där den ska iaf! Smärtan jag har är tydligen bara växtvärk!
    Men sån växtvärk sen!!!
    På onsdag ringer jag BM och bokar tid till inskrivning
    Härligt att allting står rätt till! :D
  • Fridzl
    satirnine skrev 2012-07-24 10:56:57 följande:
    Ni som är illamående, vilken vecka är ni i nu?
    8+0
  • Fridzl
    Cantaton skrev 2012-07-24 16:17:17 följande:
    Hoppas att allt är som det ska!

     Ja, jag "siktar" också på ca 10-12kg max. Mamma sa att hon hade gått upp 13-15 under sina graviditeter. 
    Måste fråga min mamma sen när jag berättat för henne. Åh vill berätta nu!! :(
Svar på tråden Marsbebis 2013