• LinnV

    Marsbebis 2013

    Oj tjejer vad ni skriver, hinner inte med att läsa allt, är i sthlm och hälsar på massa släktingar så surfar bara på mobilen

    Välkomna alla nya och grattis

    Jag har mått riktigt dåligt idag, mått illa, trött och orkeslös men det hindra inte från ikea och fika hos bonusfar och middag hos pappa. Tänker fortsätta som innan hur dåligt jag än mår den här gången!

  • LinnV

    Läste ikapp nu!

    Jag gick upp 24 kg med båda mina barn, dottern vägde 3,6 kg och sonen 5,1 kg..

    Fick dottern -05 och sonen -10!

    jag är inte sugen på något, varken mat eller fika. Men måste äta hela tiden för att illamående blir ännu värre annars.

    Jag bloggar på linnv.wordpress.com! Någon som sitter vid dator får gärna göra en blogglista så det är lättare att hitta!

  • LinnV

    Det enda som hjälper för mig när jag mår illa är att äta lite men ofta, minst varannan timme! Den här gången äter jag frukt istället för smörgås och fika.

  • LinnV

    Jag ger upp, idag köper jag medicin mot illamåendet. Jag orkar inte må illa mer. Mår illa hela tiden, hjälper inte att äta eller något och i morgon börjar jag jobba igen!

    Vi har berättat för min pappa, syster och min sambos syster. Alla 3 blev jätte glada, men de förstod som jag trodde när jag tackade Nej till vin.. Men vad pirrigt att berätta, har inte fått så roliga reaktioner med mina två första så är väl därför..

  • LinnV

    Skit också, läste om postafen och det innehåller laktos så kan inte äta de. Jag är laktosintolerant

  • LinnV

    Cantaton - det var ganska mycket laktos i. Sen är jag väldigt känslig, fixar inte låglaktos produkter utan måste vara laktosfritt! Ska ringa bm i morgon om jag hinner när jag jobbar!

    Vi ska inte kolla könet den här gången. Vi gjorde det med sonen, eller jag såg själv att det var en pojk :-P sambon vill inte kolla men jag så får väl ge mig och hoppas jag kan se själv

  • LinnV

    Jag blir knäpp på att må såhär! Mår fruktansvärt illa och nu på kvällen totalt orkeslös. Ligger i soffan och orkar inte röra på mig, måste komma ihåg att ringa bm i morgon så hon kanske kan skriva ut något mot illamåendet, hann inte idag..

    Minns inte vem som skrev om det, men jag är inte heller sugen på något. Jag mår illa och är hungrig men inget känns lockande (förutom risifrutti..) men är rätt glad att jag inte är sugen på massa sött.. vill helst inte gå upp en massa i vikt den här gången, gick upp 25 kg med båda mina barn.

    Frurundberg - håller tummarna att allt ser bra ut!

  • LinnV

    Jag fick några lergigan comp av en kompis idag som jag ska prova ett par dagar. Hoppas det hjälper, är inte männskligt att må så här illa och inte kunna spy.. mitt på dagen mår jag riktigt bra men morgon och kväll är inte roliga! V.7+6 idag!

Svar på tråden Marsbebis 2013