Inlägg från: Hjärtefröjd |Visa alla inlägg
  • Hjärtefröjd

    Marsbebis 2013

    Tittar in här! 

    Efter sex år är vi äntligen gravida och i vecka 12. Så nu håller vi tummarna för att den lilla/lille växer och frodas inne i magen och kikar ut någon gång i början av mars.

  • Hjärtefröjd
    cwittra skrev 2012-08-23 17:35:05 följande:
    Hjärtefröjd: Stooooort grattis och välkommen hit! skönt att redan ha nått vecka tolv! :)
    Tack, det känns himla skönt... men jag är lite orolig inför KUB-UL på måndag. Och då har vi ändå gjort tre VUL där allt sett bra ut hittills.
  • Hjärtefröjd

    Jag känner mig inte så nojig med maten, men tycket det är så mycket olika bud från olika håll. Jag utesluter alkohol och brie, allt annat äter jag som jag brukar (men då brukar jag å andra sidan inte äta mögelost och kallrökt lax i vanliga fall heller). Min stora passion nu och alltid är laxsushi, så det äter jag typ hela tiden.

  • Hjärtefröjd

    Två döttrar och en son: Efter ett tjugotal inseminationer, sex misslyckade IVF-försök och tre missfall var vi nära att ge upp. Men som ett sista försök åkte vi till Aten i juni och gjorde en immunologisk utredning/behandling och samma månD blev vi gravida naturligt. Helt galet, jag vet!

  • Hjärtefröjd

    Läkaren trodde att våra problem var immunrelaterade eftersom vi fått så många tidiga missfall (i vecka 5,5 och 6). Och har trodde absolut det skulle funka på naturlig väg om jag fick intralipiddropp före ÄL. Och ja, det funkade ju direkt.

    Vi har aldrig tidigare blivit naturligt gravida, utan främst via insemination och en gång via IVF.

    Jag behandlas fortfarande och kommer att göra det under hela graviditeten.

  • Hjärtefröjd

    Ja precis, droppet balanserar immunförsvaret och förhindrar att kroppen stöter bort embryot. Svenska läkare tror inte på det. Alls. Men vi är väldigt många som genomgått behandlingen i Aten och plötsligt blivit gravida.

    Dtoppet hjälper en snäll privat sjuksköterska mig med en gång var tredje vecka. Allt som allt har vi nog betalat närmare 30 000 kr (som vi annars gissningsvis lagt på nya IVF:er), så tyvärr är det långt ifrån gratis. Men vad gör man inte för att få en liten bebis.

Svar på tråden Marsbebis 2013