• Jennass

    Marsbebis 2013

    Heeej alla!!
    Jag vete fan om jag var med i den här tråden från början, minns inte men jag minns att jag följt er ett bra tag men kanske aldrig skrivit (minne som en guldfisk..)
    Väntar mitt tredje barn, vecka 14 idag. Mår crap, vilket var väntat.
    Får jag hoppa in här?

  • Jennass

    Tack
    Vi har inte handlat något än. Är ju bara i vecka 14 och den här graviditeten började med en stor blödning i livmodern så jag trodde inte att jag skulle få behålla bebisen, tack och lov är blödningen borta och bebis kvar:)
    Har ju en del babysaker hemma från pojkarna, kläder också. Men blir det en liten tjej den här gången så kommer jag iaf köpa massa nya kläder :) vi ska ta reda på kön, förhoppningsvis syns det på RUL. Är så nyfiken. Känslan säger att vi får en till liten pojke

  • Jennass

    Frurundberg: tack:) dig känner jag igen från någon annan tråd där typ ingen är aktiv längre :) jag är beräknad till precis i slutet av Mars, den 27e tror jag. Så blir bebis typ den 17e mars för mig eftersom jag ska snittas. Känns jätteskönt att inte behöva gå heeeela vägen, för jag mår inte så bra som gravid är det bara jag som redan ser ut som en flodhäst? Magen känns löjligt stor och bebisen är ju bara typ 7-8 cm!

  • Jennass

    Noliee: tack:)

    Dahlen: har också haft blödningar, stora sådana. Till mig sa läkarna (träffat en hel rad) att har man sett en levande bebis så är chansen 95% att man har en baby i famnen i slutet av graviditeten. Jag hade bruna flytningar och koagel i 4 veckor efter de två största störtblödningarna. Hoppas det går bra för dig!!

  • Jennass

    Dahlen: det var så lite. Har slitit mitt hår många ggr och jag har känt att det varit hopplöst. Kunde de se vad det var som blödde. På mug misstänkte en av läkarna att det varit tvillingar och att jag fått missfall på en och det blivit en blödning inne i livmodern. Blödning i livmodern hade jag ju, ett sk hematom, och blev sjukskriven. När jag fick den första stora blödningen vaknade jag upp i sängen som var full av blod, väl på toan krampade magen och ut kom en massa klumpar (sorry för detaljer..) 4 veckor senare så hade hematomet försvunnit, och på kub syntes inte ett spår.. Så jag tror och hoppas att det går bra för dig! Kan även vara moderkakan som blöder..?

  • Jennass

    Dahlen: det låter som bra nyheter i mina blödningsskadade öron;) kan ju brista kärl i livmodern när det växer så fort som det gör också. På mig såg inte den första läkaren vart blodet kom ifrån. Men var tillbaka in på akuten nån dag senare och den läkaren var mer erfaren och kunde visa mig vart blödningen var och även lugna mig med att guida mig runt i livmodern och berätta om sina erfarenheter i liknande fall..

  • Jennass

    Laliii: vad kul:) spännande att se om våra föraningar stämmer. Jag hade fel sist, då trodde jag på flicka, första gången hade jag rätt:)

  • Jennass

    Harkrank: jag var då i vecka 7 eller 8, och då sa läkaren att har man sett en normalt stor hinnsäck med fin form, en gulesäck som är lagom stor och ett embryo i storlek som överensstämmer med graviditetsvecka med ett pickande hjärta så är sannolikheten stor att graviditeten ska gå bra, 95% enligt 3 av läkarna jag träffade. Iaf om blödningen satt i livmodern utanför hinnsäcken och inte själva graviditeten blödde :)

Svar på tråden Marsbebis 2013