Inlägg från: EnStoltMamma |Visa alla inlägg
  • EnStoltMamma

    Marsbebis 2013

    Får man vara med här?:) väntar andra barnet med bf 19mars, va på vul i förrgår för att kolla att allt va bra. Har en son sedan tidigare som är född sommaren 2008:) vi ska på ett till ul i början på sept och sen får vi se:) men antar att det blir en hel del ul för oss då det är en riskgrav som det så fint kallas.. Än så länge vet bara jag och sambon om vad som komma skall och vi väntar spänt på att berätta för resten av familjen och släkten..men vi har tänkt att försöka vänta till v 15 iaf:) om det inte redan brukar synas då? Minns inte alls när det började synas sist;)

  • EnStoltMamma

    Någon som har bra tips för att få bort illamående?:) jag mår KONSTANT illa och är yr hela tiden! Jättejobbigt! Speciellt när man jobbar:/ igår höll jag på att svimma och kräktes 4 gånger under kvällen när jag jobbade :/

  • EnStoltMamma

    Här har det varit en riktig skitdag :( ligger fortf i sängen och tar mig inte upp för jag är så dålig:/ förstår inte hur jag ska kunna jobba 8! dagar i sträck nu.. Känns som att jag skulle behöva vila men behöver verkligen pengarna:( finns det några läkemedel att ta mot detta förbaskade illamående?

  • EnStoltMamma

    Imorgon blir det läkaren för min del..:/ inte alls mått bra idag.. Låg i sängen/soffan hela dagen förutom när jag va på toa och åt.. När jag reste mig upp ur soffan nu på kvällen kände jag mig lite yr och när jag kom upp till sovrummet vek sig benen och jag svimmade!:( slog i huvudet lite men annars gick det bra.. Men känner mig verkligen inte pigg.. Vad kan va fel? Finns det någon risk att jag blir sjukskriven? Vi har riktigt dåligt med folk på jobbet så är massor att göra så att jag skulle bli sjukskriven vet jag inte hur det skulle funka:/ samtidigt som det är riktigt tufft att jobba i affär när man har dåligt personal.. Hade mycket väl behövt 3-4 dagars vila men vet inte om detta är skäl nog till en sjukskrivning?

  • EnStoltMamma

    Möjligt att det är järnbrist.. Men såhär tidigt? Minns att jag hade det sist men det började i typ v 18 och höll i sig till förlossningen.. Jag har verkligen varit riktigt kass efter att jag gjorde ett 14 timmars pass på jobbet igår.. Fick lägga mig på golvet i personalrummet i igår för att jag va så yr och idag har det varit ännu värre! Varit yr hela dagen men blev helt förvånad över att jag svimmade.. Antagligen behöver jag bara vila men eftersom jag bara jobbar extra på detta stället så förlorar jag massor av pengar:/ så får hoppas jag slipper det och blir bättre!:)

  • EnStoltMamma

    Fått en läkartid kl 11:) men vågar inte köra bil så sambon får åka hem från jobbet för att köra.. Är inte långt att gå men är för svag för att ens orka röra mig:/ hoppas dom finner ut vad som är fel och att jag iaf får bli sjukskriven 3-4 dagar.. Känner att jag verkligen behöver vila lite..

  • EnStoltMamma

    Sjukskriven i 2 veckor till att börja med och sen tillbaka till läkaren igen.. Lågt blodtryck och något lågt blodvärde, sen va de vätskeersättning som gällde eftersom jag varken klarar äta eller dricka:/ ska skicka iväg sambon till Apoteket imorgon för idag är han inte hemma och jag vågar inte dra med sonen ut själv när jag är så yr hela tiden... Långa dagar nu och hoppas det blir bättre fort! Någon som vet hur länge det brukar hålla i sig?

  • EnStoltMamma

    Tagit en postafen och känner mig något bättre!:) kanske kan jag göra min sambo sällskap i soffan ikväll istället för att ligga utslagen i sängen;) någon som vet om just postafen brukar funka bra mot just detta illamående som man får som gravid?

  • EnStoltMamma

    Känns som att det bara är jobbigt att vara gravid just nu:( kan inte ens glädjas åt det när jag mår så dåligt hela tiden:( inte orkat äta något på hela dagen och bara druckit 4 glas vatten som kommer upp lika fort.. Sambon får dra ett tungt lass med att jobba och sen hämta på dagis för att sen sköta allt hemma och sysselsätta sonen samtidigt, han klagar verkligen inte utan förklarar att han gärna gör det så att jag kan få vila och bli piggare.. Idag har jag bara klivit ur sängen för att gå på toa och kräkas så fort jag druckit:/ och bara kissat 2 gånger.. Sambon tror att jag skulle behöva dropp men vet att jag inte skulle orka med att åka till sjukhuset ens:( finns det något tips på vad man kan göra hemma? Detta tar ju kål på en!

  • EnStoltMamma

    Sjukhuset kl 11 för att se om dom kan göra något.. Dock så trodde inte hon i telefonen att det fanns något att göra mer än att härda ut...? Men nått borde man väl kunna göra? Kan ju inte må såhär hur länge som helst.. Det går hyfsat bra så länge jag ligger ner i sängen men så fort jag kommer upp så blir jag kallsvettig och måste lägga mig direkt.. Har ca 500 meter till sjukhuset men är orolig för att behöva gå ifall sambon inte kan komma ifrån jobbet:(

Svar på tråden Marsbebis 2013