Inlägg från: älskarlivet81 |Visa alla inlägg
  • älskarlivet81

    Marsbebis 2013

    Hoomlan skrev 2012-08-08 18:41:06 följande:
    Fy det låter ju inte alls bra! 

    Jo, men i efterhand förstod de att jag hade haft vansinnigt ont.. Så denna gången blir det nog mer förståelse och jag hoppas att min chef också förstår det. Förra gången ville hon bara vifta bort det, tills jag en dag kom och sa att jag skulle bli halvtidssjukskriven på studs ungefär..
  • älskarlivet81
    EnStoltMamma skrev 2012-08-08 19:41:33 följande:
    Fick en akuttid för vul imorgon.. Läkaren va lite orolig över att jag hade och plus att jag är så himla yr och dålig.. Kräkts 7 gånger idag så inga krafter alls.. Känns hemskt att erkänna hur många gånger jag tänkt att det bästa hade varit att inte vara med barn alls:( tragiskt att det ska finnas så lite hjälp att få så man ska behöva må så dåligt att man funderar på att avbryta.. Innerst inne vill jag ju ha barnet så otroligt mycket.. Men detta blir sista för inte en chans att jag mår såhär igen.! Hoppas allt är bra med pyret imorgon! Ska bli spännande att se! Hur gör ni andra, får sambon gå med in vid ett vul? Min vill väldigt gärna med in och verkligen inte missa att få se bebis..

    Varför skulle inte mannen få gå med in vid ett vul?
  • älskarlivet81
    EnStoltMamma skrev 2012-08-08 20:23:08 följande:
    Det är helt okej för mig!:) tänkte bara om läkarna tycker det är okej..?

    Varför skulle de inte tycka det är ok?
  • älskarlivet81
    Hokuspokusan skrev 2012-08-08 20:39:18 följande:
    En off-topic grej: Hur mycket får man lyfta innan det är "safe" ?  Alltså, innan v12/13.. Får man lyfta hur mycket och som man vill eller finns det risk för nåt ? Tror jag har gjort nåt väldigt dumt idag med att lyfta. :p 

    Så länge det känns bra kan du lyfta på!
  • älskarlivet81

    Vi ska på släktkalas på lördag. Kommer inte berätta något men,eftersom mina syskonbarn vet så kanske det sprids ändå. Gör det det, så gör det. Vi väntar barn och inte missfall..

  • älskarlivet81
    saoura skrev 2012-08-09 10:24:49 följande:
    Det är ingen konstant smärta ut den kommer och går. Det är egentligen ingen direkt smärta utan mer ett obehag och det är det som gör mig så orolig. Älskar att jag går privat för man får en så fin kontakt med all personal och de finns där för en direkt när man behöver dom.

    Jag tyckte det var skönt att jag inte gick privat förra gången eftersom jag blev sjukskriven. Fick träffa överläkaren på kk som visste vad han pratade om och det var inget snack om huruvida jag skulle bli sjukskriven eller rj.
  • älskarlivet81
    saoura skrev 2012-08-09 10:39:04 följande:
    Jag blev sjukskriven 4 veckor av min gyn nu iom att jag haft ett missfall och nu väntar tvillingar. Kan ju vara väldigt olika från klinik till klinik och personer :)

    Jag blev sjukskriven 20 veckor (i 2 omgångar efter varandra) på halvtid och hade inga problem med fk eftersom min läkare visste vad han pratade om. Jag behövde inte ens tjata mig till en sjukskrivning som många andra verkar få göra.
  • älskarlivet81
    saoura skrev 2012-08-09 12:36:20 följande:
    Är så lycklig och lättad! Allt såg fint ut med tvillingarna och de hade dubblat sin storlek. Båda är lika stora och hade fina små hjärtan som slog. Är i vecka 8+2 och är beräknad till den 17 mars, samma dag dotter är född, haha! Fick även reda på att jag kommer bli sjukskriven igen runt v20. Tydligen "standard" när man väntar tvillingar. Visste jag inte så blev lite chockad. Känns inte som att min arbetsgivare kommer bli jätteglad men det finns det inte mycket att göra åt :P

    Konstigt att det kan skilja så! Jag är i 8+5 och beräknad enligt ul till 16/3!
  • älskarlivet81
    saoura skrev 2012-08-09 14:55:30 följande:
    Ja konstigt att det kan skilja :/ se aldrig förstått mig på hur de räknar. Ville mest få ett ordentligt svar på vilken vecka och sen får vi se helt enkelt när tvillingarna bestämmer sig för att kika ut :)

    Det här med sjukskrivning så tidigt hade jag inte räknat med alls och kommer antagligen vara himla uttråkad men visst i har en massa att fixa här hemma. Vi bor i en trea på 69 kvadratmeter så vi får planera om här hemma lite och göra utrymme.
    Något som jag är lite orolig över det är vår semesterresa 30 nov-7 dec. Håller tummarna för att jag får följa med men räknar inte med det längre :P

    Åh, hoppas ni kommer iväg! Vart ska ni resa?
    Vi hade tänkt ev resa till Thailand i januari men den resan skjuter vi på ett år nu, så åker vi med båda barnen vintern 2014 istället! 
  • älskarlivet81
    cwittra skrev 2012-08-09 20:48:08 följande:
    Efter en dag på badhuset så känner jag nu av foglossning rejält. Gör mig så ledsen!! Fick gå hem i v.20 för foglossning 2011, så nu oroar jag mig för hur det ska bli på jobbet i oktober när jag kommer tillbaka. Är det nån mer än jag här som blivit gravid under mammaledighet??

    Blev inte gravid under mammaledighet, men har bara hunnit jobba sen januari och nu har jag sommarlov. Börjar på måndag igen och får se hur det kommer gå. FÖrra gången blev det halvtidssjukskrivning från vecka 20.
Svar på tråden Marsbebis 2013