• Laliii

    Marsbebis 2013

    Mixxa skrev 2012-08-03 10:54:01 följande:
    Cantaton: min man är här med mig.
    Vi lär ju få vänta ett tag då vi inte är mest akut.

    Fan, vågar man bli gravid igen?! Ett MA iv 20 och nu ett i v. 8 :(
    ge inte upp! <3
  • Laliii
    Akinto skrev 2012-08-03 21:34:31 följande:
    hoppar in här om de är ok.... väntar bebis 20/3-13 ! är vårat 4 barn... har tre pojkar på 7, 5, 1,5 år....

    mår fortf inget dåligt... kasnke lite slöare... och hungrigare.. =)

    kan inte riktigt fatta att man e gravid,, blir nojjigare för varje grav att nått ska gå snett... någon mer me fler barn som känner så här?.....   
    ha en mysig fredag kväll!  
    Grattis & välkommen :)
    25 år, Stockholm, Gift, Första Barnet & BF 9-12 Mars 2013 :)
  • Laliii
    Klarvaken & klockan är 04:22. Dessa jädrans drömmar, de är inte nådiga. Och när jag väl vaknat pga de så kommer illamående. Så här sitter jag & äter en macka mitt i natten. Åh. Jag vill bara sova, sova en natt utan störningar! 

    25 år, Stockholm, Gift, Första Barnet & BF 9-12 Mars 2013 :)
  • Laliii

    Har spenderat hela långa dagen ute & är sluuuuutkörd. Uh. Man orkar verkligen inte med lika mycket nu som förr. Känner hur det drar i huden runt magen & hur det liksom stramas åt, nog är det för att det växer allt mer. :) 

    Idag tvingade min make mig att köpa en ny BH, efter att ha använt en och samma ljusa BH i veckor nu. Så idag köptes det in en 85 DD, jisses, vart ska det sluta? Jag är vanligtvis en 80C eller 80D. Kommer och sluta med sista bokstaven i alfabeten. haha. Antar att jag inte är ensam med att redan gå köpa in större BH:n.

    Imorgon går jag in i 10:de veckan :) Så underbart! Om 16 dagar ser vi vårt lilla hjärta för första gången!  


    25 år, Stockholm, Gift, Första Barnet & BF 9-12 Mars 2013 :)
  • Laliii
    FruRundberg skrev 2012-08-04 18:26:18 följande:
    Vs tråkigt att må så dåligt som vissa här gör! Själv gnäller jag för att jag mår lite illa till och från hela dagen men det är inget jämfört med va ni andra går igenom.
    Jag har börjat känna av mina fogar redan vilket jag aldrig vart med om tidigare så här tidigt. Hoppas det inte blir värre bara! Måste ju jobba massor denna hösten :-/
    Just nu ligger jag i ett litet hotellrum inne i Stockholm med min man. Vi har helgen för oss själva och bara njuter av barnfriheten! Ska snart ut på stan och strosa lite och äta middag. Nån som bor i Sthlm och har en bra och god restaurang att tipsa om? Gärna närheten av Slussen/ Gamla Stan??

    Är så trött bara så egentligen vill jag bara ligga här i sängen och sova!
    I Slussen finns Gondolen, dyrt dock. I Gamla Stan har jag ätit på en Italiensk restaurang som heter Agaton, finns även en kubansk som har god mat som heter Cantinerso. Sedan har ni Vapiano som alltid fungerar, pasta & pizza :)

    Njut :) 
    25 år, Stockholm, Gift, Första Barnet & BF 9-12 Mars 2013 :)
  • Laliii
    Hokuspokusan skrev 2012-08-04 19:37:27 följande:

    Kännde idag också hos svärföräldrarna när vi åt mat (soppa) att det stramade. Visste inte hur jag skulle sitta och det var efter en tallrik :p

    Jag hittade själv en i 80A (har använt mina 75B som är aning stor men sitter bekvämt)   o den passade.. Tror inte tuttarna växer mycket här inte. Går in i v11 på tisdag, och känner "Allas tuttar växer.. men inte mina!"

    Finns det nån statistik att en del tuttar inte växer förens senare eller om alls?



        Finns det inga liknande utbildningar som är 1gng månad/vecka? 

    låter jättesurt att det inte kommer passa med tider på det sättet :(    
    Hehe d e så olika, mina har växt, värkt & ömmat sen starten. Dock har min bröstvårtor inte växt så mkt mer & inte blivit så mkt mörkare i färger som det sägs att de ska bli. Äh det e så olika. 68 % av alla gravida kvinnor känner av illamåendet tungt, jag är en av de resterande 32% som inte gör det. Jag mår bara illa vid hunger på morgonen, inget er under dagen. :) Alla kroppar & graviditeter är så olika :)
  • Laliii
    Hoomlan skrev 2012-08-04 20:12:14 följande:
    halloj har inte varit aktiv idag då jag har jobbat i affären och lär inte vara så aktiv på ett par dagar eftersom imorgon kommer sambons bror och min absolut bästa vän upp hit och stannar i ett par dagar :) Hur mysigt som helst! 

    Inget illa mående men jag är fruktansvärt trött och äter enbart sallad haha! Lagar ingen mat till mig äter jag enbart sallad på en hel dag så hoppas sambon är hungrig när han kommer in så han kan laga mat ;) Förövrigt håller jag på att laga sallad haha! pasta och ägg sallad!

    på måndag är det äntligen dags för det efterlängtade ultraljudet. Åååh kan knappt vänta, längtar så!  
    Åh vad mysigt :D Vi har 15 dagar kvar till vår första UL :D längtar så!
  • Laliii
    Cantaton skrev 2012-08-04 20:13:09 följande:
    Jag har bara en BH som jag använder just nu - tack vare att en bit av tyget spruckit så att jag kommer i den. Den är i 70H och jag behöver nu alltså köpa större.... Jag ser inte riktigt fram emot den utmaningen. Jag fullkomligt avskyr att köpa BH:ar, det tar mig minst en timma i en bra butik innan jag hittar ett par jag kan ha och som sitter bra. 

    Åh, vad tråkigt

    Jag hoppas verkligen att det lättar för dig snart. För mig har den här veckan varit avsevärt mycket bättre än de föregående. Lätt illmående som jag stått ut med och stundtals faktiskt inget alls. Att då "bara" vara trött och sova bort ett par timmar har varit fullt godtagbart. (Jag är i slutet av vecka 9.)


     
    Då är vi två om det! Känns som att det är omöjligt att hitta en bra BH och jag har inte riktigt oken att gå till en professionell underklädersställe & få hjälp & köpa en BH för över 500 kr, men man kanske får göra d så småningom!
    25 år, Stockholm, Gift, Första Barnet & BF 9-12 Mars 2013 :)
  • Laliii
    Lillaloppan6813 skrev 2012-08-05 10:33:10 följande:
    Hej. Tänkte hoppa in här om det är oki :) är i vecka 9+3 (beräknad 7 mars ) :) har 2 pojkar födda 06 och 08 . Är själv 27 :) känns skönt att berätta att man är gravid.. Vi har bara sagt till familjen än , men man vill ju bara skrika ut det ;)
    Grattis & välkommen :)
  • Laliii
    Cantaton skrev 2012-08-05 10:47:23 följande:
    Det finns inga i min storlek om jag inte går till ett sådant ställe och betalar de pengarna. Men de har oftast väldigt kunnig personal, som hjälper till. Jag var inne i en butik för två veckor sedan och då sa hon att basutbudet bara finns upp till H, så nu när jag behöver större får jag gå på designutbudet. Låter lite omvänt. 
    Ja, jag kan sällan köpa BH:n i vanliga butiker, det som fungerar än så länge av de "vanliga" är Lindex & Kapphal. 
Svar på tråden Marsbebis 2013