• HejAlice

    Marsbebis 2013

    Tusen tack för hjälpen hokuspokusan. Jag använde otrivin nu men ska köpa kortison nässpray då. Det låter ju bättre :)

  • HejAlice

    Ja det ska jag göra. Kliar som tusan nu för näsan är så torr :)

  • HejAlice

    Jag tror jag vill veta könet. Men sambon är osäker. Jag vill veta för att jag vill börja kalla barnet vid namn och tänka på det som den individ det är, missförstå rätt ;) men samtidigt är det ju aldrig 100% säkert. Skulle vara en liten chock om man gått runt och kallat magen för "min lilla prins" också kommer det ut en prinsessa :) så då är det kanske bäst att inte veta alla trots allt ;)

  • HejAlice

    Pricken var ju super gulligt :) ja när vi väl är där på ul så kommer jag nog inte vilja veta, vill inte ställa in mig på nått som kanske inte stämmer. Det spelar mig ändå ingen roll vad det är :)

    Fy katten vad jag har mått dåligt idag. Imorgon ska jag åka in och se om jag kan bli sjukskriven. Två veckor av semestern har redan gått åt till att må illa och nu i några dagar tillbaka har jag börjar kräkas också så vill inte att mer semester ska gå åt till det!

  • HejAlice

    Klart pojkar ska få klä sig så också om de tycker om det. Att folk ska hetsa upp sig så frurundberg, lita på dig själv ;)

    Här börjar det bli det bli rutin på sakerna nu verkar det som. Mår jävligt illa varannan dag, och varannan dag känner jag knappt nånting. Lustigt :) varje kväll mår jag hur som helst alltid bra, med molvärk. Så lusigt att det är ett så tydligt mönster :) så idag har jag legat hela dagen, med undantag för en promenad som var skit jobbig :) men nu har jag kunnat käka och mår plötsligt riktigt bra :)

    Nån mer som ser mönster i hur man mår? :)

  • HejAlice

    Mitt illamående kom smygandes och har blivit värre och hållt i längre för varje gång, och börjar kräkas. Men det kan säkert komma plötsligt också.

  • HejAlice

    Enstoltmamma: eftersom att du svimmade så skulle jag säga att du JA!!! Du kommer bli sjukskriven!!! Och skulle du inte bli det så tror jag du får ringa in sig sjuk ett par dagar ändå! Din kropp behöver vila vila vila!!! Var rädd om sig och barnet och ta inte ut sig för mycket! Du och barnet får gå före jobbet!

  • HejAlice

    Men har du fått schema så ska du ha 80% av lönen ändå tror jag.

  • HejAlice

    Är det nån mer som börjar få tro ha byxor? Jag är i vecka 9 :O
    Jag gick ner 10 kilo i våras och fick så må ha komplimanger för det och behövde nya kläder. Nu kan jag ha mina gamla byxor igen :( fast jag har bara gått upp 1-2 kilo.

    Usch. Känns som att folk kommer tänka, "jaha, hon har gått upp alla kilona igen som hon gick ner." innan de vet att jag är gravid :/

Svar på tråden Marsbebis 2013