• Alvii

    Marsbebis 2013

    Hute skrev 2012-09-04 19:09:28 följande:
    www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=dh7... såhär låter det när jag lyssnar...här hör man rätt bra när den egna pulsen kommer in...
    aaah det där låter nästan som de jag hörde, "tuff tuff tåget" , ånglok i rullning som jag beskrev det för sambon :D
  • Alvii
    Laliii skrev 2012-09-04 19:21:16 följande:
    Här kan ni höra hur vår bebis hjärtslag låter :) För er som undrade hur det hörs! Det är lite låg ljud, så försök och inte ha massa ljud omkring & höj volymen :) Gjorden denna precis lite snabbt! Hoppas det hjälper! 


    " rel="nofollow" target="_blank">

     
    Väldigt hjälpsam! Tack tack :D
  • Alvii

    Så jobbigt att illamåendet är tillbaka, får ta åksjukemedicin varje dag för att klara mig, en på morgonen och en innan jag sover. Idag kräktes jag för första gången (13+2) galla med lite blodstrimmor (mysigt va?) tur att jag studerar hemifrån på distans, imponerad av er som orkar jobba och må illa samtidigt.

  • Alvii

    Jag kan inte otroligt mycket om ammning eftersom detta blir mitt första barn men jag börjar läsa förskollärare på distans i augusti nästa år (om allt går som planerat) och vill gärna att min sambo ska kunna mata då jag är på obligatoriska träffar (kommer ta den högskolan med minst sånna) , men man lär ju kunna pumpa ut en del?

  • Alvii

    Oavsett hur man matar bebisen så blir det ju människor av alla, man får göra det man själv anser känns rätt tycker jag :)

  • Alvii

    Eller ja det är ju givetvis redan människor men ni förstår nog vad jag menar :)

  • Alvii
    älskarlivet81 skrev 2012-09-07 19:05:05 följande:
    Jo, håller med till viss del. Men att delamma för att pappan också ska vara delaktig känns fel.. Man slutar inte amma för pappans skull tycker jag utan det om det inte går att amma som man inte ammar tycker jag (och med "går" menar jag om det inte finns tillräckligt med mjölk, man mår psykiskt dåligt etc).. Pappan kan få närhet på annat sätt!

    Tror det var du som pratade om att pumpa ut när du ska plugga? Var inte säker på att det funkar. Jag kunde inte pumpa ut något knappt, men kunde ändå amma.. Sen är det bästa om pappan koppmatar barnet och inte ger flaska OM du vill amma så klart. Flaska kan störa amningen!  
    Jag tycker man inte lägger sig i andras val.
  • Alvii

    Har klarat mig med att bara va sjukt illamående i 14 veckor men NU börjar jag kräkas nästan varje morgon, inte ok

  • Alvii

    Mått illa hela dagen, och vet ni vad min underbara granne gjorde just nu för en halvtimma sedan? Jo bestämde sig för att käka surströmming inomhus i ett hyreshus... jag vet inte om det finns regler eller så men jag tycker ändå man bör höra med sina grannar (3 st andra familjer) om det är ok eller iaf förvarna. Jag gillar surströmming väldigt mycket men det luktar fruktansvärt mycket i trapphuset och i min hall, jag har ingen dörr i min lägenhet heller så det svävar runt i alla rum, det hjälper inte illamåendet :/ suck
    Tack för att jag fick gnälla ut lite

Svar på tråden Marsbebis 2013