Inlägg från: Väntar 3an |Visa alla inlägg
  • Väntar 3an

    BF Mars 2013 - Göteborg med omnejd

    Hej
    Tänkte hoppa med i er tråd, är gravid med tredje underverket och är nu i vecka 13+1, har gjort ett UL vid inskrivningen på Barnmorskegruppen och på fredag blir det KUB.

  • Väntar 3an
    35åringen skrev 2012-09-11 17:38:26 följande:
    Nästa tisdag är det dags för KUB för oss. Jag är nervös för jag har haft fruktansvärt ont i magen ett par dagar. Hoppas att veckan går fort så man får se hur knodden i magen mår. Är det någon mer som har KUB på gång?
    Gjorde vårt i fredags
  • Väntar 3an
    FruRundberg skrev 2012-09-12 12:04:53 följande:
    35:åringen: vi har KUB på måndag! Jag hoppas innerligt att allt ser bra ut. Vet inte varför men jag har en dålig känsla i kroppen nog bara min oro som spelar ett spratt med mig men jag kan inte släppa den känslan. Skit jobbigt!!
    Håller så klart tummarna för att din dåliga känsla är helt fel och att allt är bra.
  • Väntar 3an

    Jag berättade för min chef ganska tidigt, (men hon har hållit det för sig själv fram tills förra vecka), för hon undrade varför jag arbetade så mycket hemifrån helt plötsligt efter semestern. Så jag berättade att det var för att jag var gravid och mådde så illa och då var det inga problem alls, bättre att jag arbetade hemifrån än var sjukskriven, kanske enklare med en kvinnlig chef i ungefär samma ålder.
    Nu syns det tydligt så nu har flera varit framme och gratulerat


    050207, 080423, BF130317
  • Väntar 3an

    Vi fick reda på att vi väntar en liten kille när vi var på RUL idag, det var inga problem alls. Hon var jättegullig och tog dig tid att visa så vi båda såg

  • Väntar 3an

    Hute: vi sa att om hon såg vad det var för kön när hon gjorde undersökningen så fick hon gärna berätta, det var nästan det första hon fick syn på och visade oss

Svar på tråden BF Mars 2013 - Göteborg med omnejd