Inlägg från: deecember |Visa alla inlägg
  • deecember

    Köttfärssåsen skär sig!

    För hög "kok"temp när den ska puttra till sig? 1-3 beroende på spis brukar räcka om den får tid på sig. När reder du den? Har du i mjölkprodukter tidigt?

  • deecember

    Ja, om man inte använder kokbar grädde så ska den i sist.


    Lufsan skrev 2012-08-19 17:28:24 följande:
    Ja grädden ska alltid i sist. Men du får kolla om du köper kokbar grädde eller inte. 
    En dag i sänder.

  • deecember

    Allt utom mjölkprodukter och redning kan puttre lääänge, mina såser brukar stå ett par timmar på svag värme. 2 minuter innan servering har jag i ev. Mjölkprodukter och redning. Använder man väldigt fet köttfärs så "skär" det sig ju också.

Svar på tråden Köttfärssåsen skär sig!