Inlägg från: Anonym (Ja!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ja!)

    Brudparet bjöd på "ful" cola på festen!

    NadiaMi skrev 2012-08-20 19:03:46 följande:
    Inte för att jag är uppfostrad i finare kretsar, men cola som alkoholfritt alternativ på finare middag känns väldigt främmande... För barnen, absolut, men knappast för de vuxna.

    Bordsvatten smaksatt med färsk citron, lime, gurka eller liknande känns faktiskt både fräschare och mer påkostat, även om det lär vara ett av de absolut billigaste alternativen - förutom tillbringarna man kan behöva köpa in eller hyra genom cateringfirman om man har servering.
    Jag tycker man både kan ha läsk och bordsvatten, ju fler alkoholfria alternativ desto bättre. Däremot tycker jag billig läsk är sötskiskig och den dricks bara till vardags här, så jag håller med om att det är snålt eller dte är synd att "förstöra" delar av en middag genom att göra enstaka moment hafisga och lågkvalitativa, t ex att laga en jättefin måltid med fint kött och andra exklusiva råvaror etc och så hafsa ihop en torftig isbergssallad med köpt billig dressing i plastflaska  till det. Jag är jättekänsligt för sådant, har sinne och öga för detaljer!
Svar på tråden Brudparet bjöd på "ful" cola på festen!