• Anonym (äckla­d)
    Äldre 2 Oct 14:12
    23369 visningar
    111 svar
    111
    23369

    Stånd

    Min sambo får ofta stånd när barnen leker på honom, alltså texnär spädbarnet ligger på hans mage och försöker krypa så kommer småfötterna ofta i kontakt med sambons skrev och då blir han hård. Jag blir rätt äcklad av det och har påpekat det och då blir han lite småsur för han tror väl att jag antyder att han skulle vara pedofil eller nått. Han säger att han inte kan styra det och att det är så för alla. Men har killar verkligen så lätt att få stånd? Har aldrig sett det på någon annan när de har barnet i knät och de trampar runt eller "hoppar". Fast jag kanske bara inte kollar på deras skrev heller..

  • Svar på tråden Stånd
  • Anonym (äckla­d) Trådstartaren
    Äldre 2 Oct 14:14
    #2
    Anonym skrev 2012-10-02 14:14:06 följande:
    Hmm..märkligt. Är han 15år? Lite mer än så kan man ju styra sin kuk.
    Nä, 31, visst kan man tycka det? Men enligt han är det inget konstigt..
  • Anonym (äckla­d) Trådstartaren
    Äldre 2 Oct 14:19
    #5
    katalysator skrev 2012-10-02 14:16:25 följande:
    Jag tror inte att det är något konstigt, men det låter som att han är betydligt mer känslig för beröring än vad de allra flesta andra är Tungan ute

    Ok, men då är han kanske känsligare då? För det är det han påstår att han inte är- För jag tror absolut inte att han tänder på barnen. Sen kan jag tycka att om han är så känslig kanske han ska undvika att ha dem där. Fast jag vill inte att han ska sluta leka och mysa med dom heller..
  • Anonym (äckla­d) Trådstartaren
    Äldre 2 Oct 14:20
    #6
    Anonym skrev 2012-10-02 14:19:44 följande:

    Jo,jag tycker det är konstigt. Men alla är väl olika. Men visst blir det konstigt,om han sedan får stånd om barnen sitter i hans knä? :S

    Sitter de stilla händer inget, det är mer om dom stökar på, tex trampar.
  • Anonym (äckla­d) Trådstartaren
    Äldre 2 Oct 14:23
    #10
    Anonym skrev 2012-10-02 14:21:11 följande:

    Tycker kanske inte barnens ska gå eller ta på hans stånd iaf! Skyler han sig inte då? Blir ju knäppt annars!
    Han håller oftast för det om han inte måste ha båda händerna till att hålla barnet.
  • Anonym (äckla­d) Trådstartaren
    Äldre 2 Oct 14:25
    #12
    Anonym skrev 2012-10-02 14:22:45 följande:
    Min man är otroligt känslig där nere och får väldigt lätt stånd.
    Nu har vårt barn inte fötts ännu men jag kommer inte bli förvånad om detta scenario inträffar även för honom.
    Tycker inte det är något konstigt med det, snarare hemskt för dem om vi som tjejer kommenterar det som något som är fel.
    Alla är ju olika liksom..:) 

    Ok, men då ser jag det som att min sambo är extra känslig, vad han än säger, för det är det jag misstänker. För det räcker liksom med ett eller två tramp för att den ska resa sej..
  • Anonym (äckla­d) Trådstartaren
    Äldre 2 Oct 14:25
    #13
    Anonym skrev 2012-10-02 14:23:41 följande:
    Han behöver nog inte vara naken för att det ska hända...

    Nä han har aldrig varit naken när de har varit med honom så.
  • Anonym (äckla­d) Trådstartaren
    Äldre 2 Oct 14:30
    #17
    Anonym (Hm) skrev 2012-10-02 14:25:53 följande:
    Men ge er, förmodligen är han bara väldigt känslig för beröring och kanske skäms för det och säger att alla är så. Tycker inte att han ska sluta upp med att få ha barnen i knät då jag inte tror att barnen märker det eller ens vet vad det handlar om, måste nog vara väldigt jobbigt för han, finns säkert hjälpa att få om han känner att han behöver det.
    Tror inte det är något han behöver hjälp med. Däåremot så ville jag bara veta att det inte var helt onormalt. Han kanske tror att det är så för alla för han skulle nog inte ljuga för att han tycker det är pinsamt. Vi berättar typ hur våran senaste skitkorv såg ut vid matbordet och han kan nog säga allt till mej..
  • Anonym (äckla­d) Trådstartaren
    Äldre 2 Oct 14:33
    #20
    Anonym (man) skrev 2012-10-02 14:27:39 följande:
    Fullt normalt... Har också råkat ut för det och jag har alltid haft lätt för att få stånd, men tänder inte för fem öre på mitt barn. Tycker du verkar otroligt osympatisk när du påpekar det för honom då det är något han verkligen inte kan rå för och förmodligen inte själv vill att det ska hända.

    Fast det är ju det jag undrar, har ju aldrig sett det hända för andra medans det händer direkt för honom. Sen är det väl bättre att jag säger något än att gå runt och äcklas av honom? Han får ju en chans att förklara om jag säger vad jag tänker. Och som sagt så tror jag absolut inte att han ser något sexuellt i våra barn. Bara att han kanske är extra känslig, och att han gärna får "flytta upp" barnet eller på något sätt kanske undvika det lite grann.
  • Anonym (äckla­d) Trådstartaren
    Äldre 2 Oct 14:34
    #22

    Jag har ju inte själv någon penis så jag kan ju liksom inte relatera till det, så därför blir det ju lite konstigt för mej, det finns ju inget att likna det med på min kropp eller hur man ska säga..

Svar på tråden Stånd