Inlägg från: Anonym (Hm) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hm)

    Stånd

    Men ge er, förmodligen är han bara väldigt känslig för beröring och kanske skäms för det och säger att alla är så. Tycker inte att han ska sluta upp med att få ha barnen i knät då jag inte tror att barnen märker det eller ens vet vad det handlar om, måste nog vara väldigt jobbigt för han, finns säkert hjälpa att få om han känner att han behöver det.

  • Anonym (Hm)
    Whitetrash86 skrev 2012-10-02 14:30:00 följande:
    Även om det är så att han är känslig, vilket det låter som tycker jag ändå att man borde kunna kontrollera sig lite iaf, just för att man håller i sitt barn!
    Bara att börja tänka på sin mamma i duschen eller nått =D 
    Jag tror inte att det är så lätt att bara avstyra det på kommando, speciellt om det inte ens är sexuelltrelaterat.
  • Anonym (Hm)
    Anonym (äcklad) skrev 2012-10-02 14:30:02 följande:
    Tror inte det är något han behöver hjälp med. Däåremot så ville jag bara veta att det inte var helt onormalt. Han kanske tror att det är så för alla för han skulle nog inte ljuga för att han tycker det är pinsamt. Vi berättar typ hur våran senaste skitkorv såg ut vid matbordet och han kan nog säga allt till mej..
    Näe men om han vill så finns det säkert hjälpa att få. Ja det är ju lite skillnad på att prata om sina bajskorvar och att få stånd när man har barn i knät, speciellt om ens sambo blir äcklad och sur.
  • Anonym (Hm)
    Anonym (äcklad) skrev 2012-10-02 14:36:56 följande:

    Ja, bajskorvarna kanske var en dålig jämförelse. Men han kan tex säga att han tycker att mina bröst är lite för små, jag kan berätta om mina hemorrojder, jag har i flera månader smörjt in hans kondylomvårtor när vi ganska nyligt blivit tillsammans, jag klipper hans tånaglar. Det finns inte direkt något att skämmas över i vårt förhållande, och jag blev inte sur. Det var han som blev det.
    Det du just rabbla upp är fortfarande inget att jämföra det där med. Tycker det är konstgt att du inte vet om att dina smbo är känslig för beröring.
  • Anonym (Hm)
    Anonym (äcklad) skrev 2012-10-02 14:50:58 följande:

    Okej, men då vet jag inte vad jag ska jämföra med. Tyckte bara det var konstigt att han blev sur. Jag sa aldrig att jag äcklades av det men han kände väl på sej det. Jag sa typ: Varför får du stånd? Kan du inte flytta upp honom/henne en bit så hon/han inte kommer åt?
    Går nog inte att jämföra med mycket om man känner sig ankagad för att vara pedofil. Näe ibland behöver man inte säga något för att man ska förstå vad den andre tänker. Men ja nu vet du att killar kan få stånd var som närsom och något de inte alltid kan styra över och att det absolut inte behöver vara något sexuellt.
  • Anonym (Hm)
    Anonym (äcklad) skrev 2012-10-02 14:55:00 följande:

    Varför är det konstigt? Det är ju i och med barnen jag har märkt det. vilket han påstår inte stämmer.
    Så han har inte annars lätt för att få stånd?
  • Anonym (Hm)
    Anonym (äcklad) skrev 2012-10-02 15:00:05 följande:

    Inte lättare än någon annan jag varit med i alla fall.
    Okey, men om du inte misstänker att han är pedofil så är det ju ingen fara i vilket fall. Sånt kan ske som sagt.
  • Anonym (Hm)
    Anonym (äcklad) skrev 2012-10-02 15:07:04 följande:

    Nä, jag ser det inte som något problem i det stora hela, bara undrade om det verkligen var så för "alla". Och jag ska inte visa för honom att jag tycker att det är äckligt, eller det gör jag inte, vi har ju haft barn i några år och det var länge sedan jag påpekade det där, blev bara för några dagar sedan då jag sa att han kanske kunde flytta upp barnet en bit och han blev lite småsur igen.. Säger annars inget om det.
    Så bra då =) Fast då hade du kunnat skrivit tråden på ett helt annat sätt. Tex "Hur känsliga kan vissa män vara?"
  • Anonym (Hm)
    Anonym (äcklad) skrev 2012-10-02 15:34:18 följande:

    Jo, fast de kan väl vara hur känsliga som helst men hur vanligt är det är män är så pass känsliga ville jag veta. För jag tror inte det är direkt vanligt men enl honom är det så för "alla"
    Jo då kanske du skulle ha ställt frågan "Hur vanligt är det att män är så känsliga att det får stånd direkt nån kommer åt typ" ist för att det blev inriktat på att han får det av barn. Han kanske tror att det är så för alla, eller så vill han tro det för som sagt så är det nog ingen "rolig" situation att få stånd i.

     
  • Anonym (Hm)
    Anonym skrev 2012-10-02 16:10:08 följande:
    snarare kolla upp psyket om varför man får stånd när ens barn leker i famnen. Känslig eller inte, det är INTE bra att få stånd nära sina barn
    Så om du får styva nippels så är du upphetsad och vill "ha lite kul" med ditt barn? För du vet väl att när man blir upphetsad så kan man få styva nippels.
Svar på tråden Stånd