Inlägg från: Anonym (Nojjig) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Nojjig)

    Jag är en TREVLIG frisör, fråga vad du vill!

    Jag har rejäl bacillskräck som gör att det blir jättejobbigt för mig inför varje frisörbesök. Jag klarar inte riktigt av tanken på att frisören kanske har sjuka barn hemma, har klippt andra kunder och har tagit i pengar innan hon ska peta i mitt huvud i nästan en timma... Helst skulle jag fråga om hon träffat någon som är sjuk och be henne tvätta händerna innan hon klipper mig. Händer det att kunder är sådana och berättar det? Hur ser man på det som frisör? 

    (Och jodå, jag har sökt hjälp för mina fobiproblem, men de försvinner ju inte i en handvändning.. och jag behöver ju få håret klippt ibland, ytlig som jag är. :))

  • Anonym (Nojjig)
    sukiojag skrev 2012-10-08 23:37:38 följande:


    Ja jag förstår verkligen att det är ett problem för dig, och jag har varit med om liknande, jag brukar att försöka ordna så den kunden får komma innan eller efter jobbet, och att se till att kammen är ny, allting är rentvättat, och att jag tydligt tvättat händerna innan. Så självklart ska du be om det, boka tiden en v innan så du verkligen hinner förklara hur din situation ser ut. Du kanske måste gå till någon som har en salong lite utanför efterssom gallerior inta kan ändra öppettiderna på samma sätt. Hoppas verkligen att du kan hitta nån som hjälper dig! :)
    Tack för ditt svar! Då ska jag försöka ta mod till mig och prata med någon frisör om det.. :) 

    (Var bor du..? :D)
  • Anonym (Nojjig)
    sukiojag skrev 2012-10-09 10:35:24 följande:


    Det tycker jag verkligen att du ska göra, vi jobbar faktiskt med människor, och alla människor har olika behov! :)
    Jag bor i stockholm, så finns du i närheten är du välkommen!
    Ja, det är ju helt sant. Jag ska skicka ett mail till någon.. det värsta som kan hända är ju att hon inte förstår och då finns det ju typ 30 till att försöka med. :) 

    Bor 25 mil bort tyvärr!
Svar på tråden Jag är en TREVLIG frisör, fråga vad du vill!