• Anonym (C)
    Äldre 3 Feb 09:24
    6621 visningar
    10 svar
    10
    6621

    Han får inte träffa sitt barn!

    nybliven pappa skrev 2014-02-02 21:19:02 följande:

    jag läste igenom detta här och kan bara säga TACK.. detta gäller även mig då mamma till barnet gör allt för att få ensamvårdnad om tösen. jag har ej kommit så långt som att skriva på faderskaps papperen. men det skall jag i veckan som kommer nu. jag har inte en enda kunskap om vad som jag har rätt till. och i flera månader skrickit efter hjälp., haft deprissioner pga av detta här( inte så illa men ändå vart deprimerad) då jag inte vet hur jag skall gå till väga. min erfanhet ang myndigheter är väl inte den bästa och lita på dem... nenej det går inte. lider lite av dyslexi och har mer eller midre svårt att förstå texter. jag är glad att det gick vägen för honom här och kan ju bara hoppas att det funkar för mig med.
    tack än en gång.:)
    ps: hörde att jag får ha mina pappa veckor!? får jag ha mitt barn under dessa veckor med?
    mvh r


    Du ska vända dig tillFamiljerätten på kommunens socialkontor. Be att få komma och skriva på faderskapet så fort som möjligt. När det är klart ber du att ni båda ska få komma på samarbetssamtal där ni kan komma överens om hur umgänget ska se ut.

    Dina pappaveckor är inte dina. De är till för att mamman ska få stöttning i början. Hon kan ge bort dem till sin mamma eller syster om ni inte bor ihop.
Svar på tråden Han får inte träffa sitt barn!