Inlägg från: Mia Magdalena |Visa alla inlägg
  • Mia Magdalena

    BF sommaren 2013 - Andra blivande mammor i Göteborg?

    Hej! Jag hoppar också gärna in här. Bor i Göteborg, är 28 år och är beräknad till 1 juni om allt går väl. Vi har en dotter på 2,5 år.

  • Mia Magdalena

    Har ni andra berätta på era jobb eller liknande? Tycker det är svårt när jag egentligen vill att det ska vara officiellt.

  • Mia Magdalena

    Ok jag förstår. Jag är i vecka 13 nu så känns som det är ok att berätta. Har redan gjort det för mina närmaste kollegor då jag har diabetes och redan många kontroller. Det verkar också som det har spridit sig vilket inte känns så kul då jag ville berätta för min chef först själv.

  • Mia Magdalena
    Rebban skrev 2012-11-22 13:49:52 följande:
    Idag har jag varit på mitt första ultaljud och inskrivning på Barnmorsekgruppen. Allt så bra ut och jag fick med mig en liten bild hem. Känns toppen! Fick även träffa barnmorskan som sa att jag inte ska läsa vad som skrivs på familjeliv hihi. Nej självklart inte sa jag ;) Fick veta mitt förlossningsdatum 28/6- 2013. Dock går 70% av alla över tiden så kommer förmodligen bli någon gång i början av Juli. Jag var lite längre gången än jag trodde, är i 8+5 nu! Eftersom jag skrivit in mig på att gör KUB test och även fostervattensprov om det behövs så vill jag inte berätta för något förrän jag vet att allt är bra med barnet. Mia magdalena: jag tänker hålla tyst tills jag gjort KUB testet i vecka 12, så resonerar jag ialf. Men kommer berätta för mina svärföräldrar och mina egna föräldrar imorgon. Enbart för de kommer och hälsar på och kommer fatta i samma sekund som de ser mig att jag är på tjocken ;)  

    Kul att allt såg bra ut på ditt första ul :)
  • Mia Magdalena
    Rebban skrev 2012-11-23 13:41:47 följande:
    Oj vilken dåligt stil av folk att sprida den infon innan du fick säga det till din chef själv. Jag är rädd för att de ska hända mig med så jag tänker berätta för chefen innan jag berättar det för mina kollegor. Då kan de ju babbla på hur mkt det  vill sen ;) Om ågra timmar ska jag berätta för mina föräldrar. Tycker det känns absolut pirrigast...om det nu är ett ord hihi

    Hoppas det gick bra att berätta för din föräldrar!
  • Mia Magdalena
    Rebban skrev 2012-11-26 12:31:08 följande:
    Jag fegade ur haha. Min man berättade för sina föräldrar i alla fall men de lovade att hålla tyst. Jag har ingen toppenrelation med mina föräldrar så håller tyst en liten stund till...  

    Ok och det är ju ingen brådska, är ju lite tid kvar till en liten dyker upp :)
  • Mia Magdalena
    Rebban skrev 2012-12-21 14:43:01 följande:
    Jag bor också på Hisingen, Eriksberg, är 26 år :) Gjorde precis mitt KUB-test. Fick 1:24700, vad fick ni andra för resultat? Hur resonerar ni om vad man känner sig trygg med för siffror? Jag har varit sjukskriven ett tag nu men fick lergigan utskrivet så nu kan jag äta och sova som en normal människa igen. Kan rekommenderas till alla som inte kommer över extrema illamående/kräkningar. Fått tillbaka mitt positiva liv igen :) 

    Jag har inte gjort kub test så vet inte alls med siffror och sannolikheter. Vad bra att du har hittat något som gör att du mår bättre!
Svar på tråden BF sommaren 2013 - Andra blivande mammor i Göteborg?