• Anonym

    Har du haft sex med en svart man ?

    ja, och inte större än 17cm som hård.

  • Anonym
    Anonym (Annelie) skrev 2012-10-21 20:32:17 följande:

    Hur var sexet då ? är det speciellt på något sätt ?
    nej inget speciellt, var faktiskt rätt tråkigt sex.. han var inge rolig person.
  • Anonym

    Annat, jag hade ett kort förhållandeaktig grej med en kille som hade blond morsa och afroamerikansk farsa. Han var stor men jag misstänkte han höll på och dopade sig och var väldigt utseendefixerad. Jämt kåt och dum i huvet var han också. Det blev inget sex för att jag inte ville, sen sket jag i honom.

  • Anonym
    Anonym (Quinna) skrev 2012-10-22 10:03:53 följande:
    Som min stora kärlek vill jag ha en svenska man, som är en bra och intresserad älskare, medel utrustad och som är en kärleksfull och god man och familjefar.
    I drömmen kanske han någon gång ibland ordnar en trekant åt mig (eller ett annat par...) med en svensk, vältränad och välutrustad häftig älskare.
    Men det skulle nog mycket till innan jag återigen skulle våga nappa på en svart älskare, även om kontrasten fortfarande i FANTASIN är lite upphetsande...

    Din stora kärlek vill du visa din kärlek tillbaka genom att nedvärdera som älskare till den nivån att du vill att han ska acceptera och låta dig få ha en välutrustad älskare, som tillfredsställer dig bättre än din stora kärlek någonsin kommer kunna göra på grund av sin kukstorlek?

    Han ska vara kärleksfull och en god familjefar, men acceptera att hans kuk inte alltid duger för att ge dig maximal njutning och då låta dig få en välutrustad älskare som tar hans plats för det? Hade du tänkt tala om detta för din stora kärlek innan han stadgar sig med dig, eller ska du trycka det i halsen på honom när ni redan bildat familj och han är inlindad i tillvaron och kanske motvilligt väljer att acceptera det för att inte riva upp allt?
  • Anonym

    Jag var gift med en svart man tills jag blev änka för många år sen.

  • Anonym

    Ja en kille från Goa. Och den var STOR! Han var ett jävla svin dock och den enda av dom 22 jag legat med som jag ångrar. 

  • Anonym

    Ja, en tidigare pojkvän var svart och nej, hans var inte större än normalt.

  • Anonym
    Anonym (Nice) skrev 2012-10-22 18:16:46 följande:
    JA! Och efter det så förstår jag uttrycket "once you go black, you don't go back". UNDERBART! Svarta män är så oehört sexiga!

    Enligt svar i tråden här så skulle jag vilja påstå att det lika gärna kan vara  "once you go black, you hurry right back".
Svar på tråden Har du haft sex med en svart man ?