Inlägg från: idontlikeyou |Visa alla inlägg
  • idontlikeyou

    Familjeliv VS Flashback

    Jag gillar Flashback mer än FL.

  • idontlikeyou
    Von Oben skrev 2012-11-09 16:13:26 följande:
    Idag i samband med självmordet av en av Reinfeldts vakter har jag insett den största skillnaden på familjeliv och FB. På FL hänger bara white trash som struntar i allt förutom sina rosa mysbyxor sina barn, sitt jordnötssmör och i sitt socialbidrag ty dom vill ha råd till sitt billiga lådvin.

    I blixtfart så går tråden: www.flashback.org/t2005212 in på heta ämnen på FB. Här fortsätter tramset och trådar som "vad stoppade du sist i munnen?" "vad gör du just nu?" och "Trashtråden" med tusentals inlägg och i samhälls och politik-forumet är det tämligen dött

    Ingen bryr sig om nått överhuvudtaget här, då någon startar trådar om exempelvis dom massiva problem som finns med invandringen så startar någon WT en protest-tråd och skriker om rasism istället för att argumentera.

    Någon anmäler inlägget och FL.s svagbegåvade moderatorer tar bort inlägget och stänger av användaren utan motivering. FL är och förblir ett forum för och av svagbegåvade MEN det finns undantag och dom är underbara

    Exoplanet, russinskrynklarn, overdose och JTA och några till, ni drar upp intelligensen här rejält här.

    Tack!
    Håller med dig-Jag önskade att diskussionerna kunde vara bättre på FL och att man inte stänger trådar bara för att dom är obekväma.Anledningen att jag gillar FB är att diskussionerna håller hög nivå och vill man få reda på saker som händer i samhället så är det där jag läser.
Svar på tråden Familjeliv VS Flashback