Inlägg från: Majsan70 |Visa alla inlägg
  • Majsan70

    herregud hur långt får det gå, är smör brottsligt helt plötsligt?

    skogsvitter skrev 2012-11-21 09:12:30 följande:
    Bortsett från det innehållsmässiga så smakar ju dessutom bregott överlägset godast av alla märken. Att låta ett lager bregott smälta lite på ett helt nybakt tunnbröd tex är ju bara himmelskt gott! Då behövs inga pålägg för att dölja smaken så som är fallet med margarinet

    Det smakar godast därför att den smak som kommer är helt och hållet naturlig! Man känner ingen som helst bismak av kemiska tillsatser, vilket man gör i kraftigt processade produkter som lättmargarin.
    Tänk att jag håller INTE med dig. Bregott smakar skit smör likaså. Jag är uppvuxen med sånt o har i hela mitt liv avskytt smaken och det enda jag köper hem är Lätta för att det smakar bättre tycker JAG. De gånger jag inte använder olivolja i matlagningen så använder jag milda. Även där för att jag tycker det blir smakmässigt bättre.
  • Majsan70
    Frontline skrev 2012-11-21 09:35:31 följande:
    Prova Bregott med havssalt den är god, brukar göra vitlökssmör av den det blir kanoners :P

    Det är precis lika äckligt som allt annat i den vägen. Jag kan inte med smaken helt enkelt.
  • Majsan70
    PinkSugar skrev 2012-11-21 09:37:43 följande:
    Haha, jag tycker inte bregott smakar någonting. måste nästan 1 cm tjockt för att jag ens ska märka att det finns det:O

    *ryser in i märgen*
Svar på tråden herregud hur långt får det gå, är smör brottsligt helt plötsligt?