Inlägg från: JessicaDeluxe79 |Visa alla inlägg
  • JessicaDeluxe79

    Lady Dahmers mensbild bleknar i jämförelse :)

    Mrs Onedin skrev 2012-11-22 04:02:56 följande:
    Jag tycker använda bindor är något väldigt privat. Något som man inte utsätter andra för, precis som man inte låter dem se kiss, bajs, använda kondomer, upphostningar, snor o.s.v.. Jag har jobbat i vården och tagit hand om kvinnors använda bindor på riktigt, så en bild kan inte äckla mig SÅ. Men jag har förståelse för att andra blir äcklade.

    Och som sagt: för mig handlar det om integritet. Även om Lady Dahmer inte fattar att hon tullar på sin integritet när hon visar upp sitt mensblod, så skäms jag s.a.s. å hennes vägnar. Precis som jag skäms när jag ser skådespelare visa sig nakna på film. JUST NU är de glada åt varje sätt att få uppmärksamhet, men jag undrar hur de kommer att må om tio år, när livet kanske ser helt annorlunda ut..? En hög position, politiskt engagemang, vänner bland näringslivets eller kyrkans toppar... eller en make/maka med något av detta. Och så finns de där bilderna kvar i cyberrymden... Spöke
    Du kan väl ha en poäng iom detta du skriver om hur det är om tio år etc. Men jag måste fråga.. hur känslig är man inte om man till och med skäms "åt" någon som är naken på film/tv? Det är ju en roll, ett arbete för dessa människor. De har valt själva. Det är väl inget att skämmas över då? Det känns ju faktiskt nästan lite MER konstigt att sitta och skämmas för andras nakenhet i media, än att man skäms över en människa som lägger ut en mensbinda på nätet, kan jag tycka.
    jessicae.blogg.se -Du måste inte gilla mig men det underlättar
  • JessicaDeluxe79
    Voluptuous Shalimar skrev 2012-11-22 07:12:08 följande:
    Intresserar mig och intresserar mig. Om inte tråden hade växt till ett monster, om inte jag hade fått 123523156 svar på mina inlägg, så hade jag ägnat ca 1 minut (den tid det tog att skriva inlägg #1) åt detta. Och den minuten endast för att jag skrev ett svar till dig, ts - borde jag ha låtit bli det?
    Nämen givetvis uppskattar jag ditt svar, men om du inte är intresserad på riktigt så kan du ju, som jag själv gör, bara lämna tråden och inte återkomma, om du känner dig klar med den. Man MÅSTE inte leta igenom den efter svar och frågor som "ska besvaras", det är fullt förståeligt om du väljer att lämna när den, som du säger, vuxit så mycket. Jag skulle inte klandra dig eller någon annan för det :)
    jessicae.blogg.se -Du måste inte gilla mig men det underlättar
  • JessicaDeluxe79
    Mrs Onedin skrev 2012-11-22 08:39:48 följande:
    Nej, det här har inget med syn på kvinnlighet eller naturligt att göra. Det är naturligt att ha mens, men det är naturligt att bajsa också. För den skull fotograferar man väl inte sin bajskorv och lägger upp på nätet..? Det finns helt enkelt saker som är privata.
    Fast det finns det folk som gör. Och som faktiskt LEVER på att äckla sig på sina bloggar. Och jag har OCKSÅ bajs på min blogg, i det här inlägget. Inte ett dugg äckligt enligt mig. 
    jessicae.blogg.se -Du måste inte gilla mig men det underlättar
  • JessicaDeluxe79
    Mariohn skrev 2012-11-22 09:02:29 följande:
    Ja. Jag är helt känslomässigt hysterisk för tillfället. Det är väl inte dig jag älskar särskilt mycket. Jag känner inte dig. Men jag älskade det du sysslade med och stod för ett tag. Jag har inte totalt avskrivit dig. Jag hoppas att du återgår till det jag gillade även om jag inte har något inflytande över det. Det jag gillade var nämligen just känslan av att du var genuin och hur bra jag tyckte att du förmedlade den känslan av lugn. Man bara visste att du inte var en Kissie, eller Katarina Zlsakfgaderahcccch. Och nu har det blivit så...väldigt likt det där. 
    Alltså jag måste bara fråga hur man kan jämföra LD med Katrin Zytomierska och Kissie. De två senare är totalt blåsta i skallen, och skiter totalt i vem de sårar, men LD är (enligt mig och den bild jag fått av henne) en väldigt jordnära människa som bryr sig om hur man bemöter andra och verkligen inte vill såra någon.
    There IS a difference..
    jessicae.blogg.se -Du måste inte gilla mig men det underlättar
  • JessicaDeluxe79
    Mariohn skrev 2012-11-22 09:10:24 följande:
    Åter igen svarar du som om du gjort något magstarkt. Great. Du har lyckats uppröra idioter. Jag blev tidigare berörd och engagerad av det du gjorde. Din mensbinda orsakade endast besvikelse. Om du nu kunde ta och förstå att din uppgift, på internet, är att använd dina sociala medier så som jag vill att du ska använda dem...då hade vi inte haft detta problemet. Du har givetvis en skyldighet att roa mig. 
    ;) Ja visst är det så.. haha.
    jessicae.blogg.se -Du måste inte gilla mig men det underlättar
  • JessicaDeluxe79
    fläta skrev 2012-11-22 09:18:20 följande:
    Jag vill så gärna tycka något om detta, men jag kommer inte direkt på något. Dock har jag en teori om att Ketchupmammans binda förmodligen skulle ha varit roligare, men det är nog mest bara för att jag oftast tycker att hon är roligare än många andra. 

    En sak som jag tänker på är att det skrivits att det är bra att avdramatisera mensblod och använda bindors utseende för de som skäms över denna kroppsfunktion och så kan det kanske vara, men jag tvivlar på att de som skäms verkligen är Lady Dahmers läsare av hennes blogg. Lady Dahmer blir förmodligen läst av de som redan bekänner sig till hennes tankar och idéer om livet i stort och smått, medan de som använder plumspapper, äter Minifom för att älskling inte ska få kännedom om att söta flickvännen har gaser och som pratar om sin mens och sitt underliv i förtäckta ordalag som den där veckan och där nere antagligen freventerar andra och lite blommigare bloggar. 
    En och annan svävar nog i gränslandet också. Jag vet att jag var mer av kategori b när jag först hamnade hos LD.. Sen har jag påverkats att bli mer och mer egensinnig, skita i andras åsikter osv. ju mer jag läst hennes blogg. Vet inte om det har ett samband eller om det beror på personlig utveckling av andra skäl, men så är det i alla fall..
    jessicae.blogg.se -Du måste inte gilla mig men det underlättar
  • JessicaDeluxe79
    IngenVet skrev 2012-11-22 09:52:43 följande:
    Det enda jag känner mig provocerad av med den här tråden är det faktum att TS lagt upp detta bara för att få fler klick till sin väldigt tråkiga blogg.

    Billigt försök.
    Nja. jag tycker det var ett rätt bra sätt att visa att man kan föra fram ett ämne på olika vis. Sen om du är så dum att du klickar (uppenbarligen) så får jag väl tacka då. Och tråkig, ja kanske det. Beror väl på vad man gillar. Jag kanske inte vill visa mina rabiata sidor på första besöket, typ ?
    jessicae.blogg.se -Du måste inte gilla mig men det underlättar
  • JessicaDeluxe79
    Pearldrop skrev 2012-11-22 10:40:10 följande:
    Även om inte alla upplever bilden som provocerande så har den ändå skapat en del diskussioner som är bra. Det är ju helt sjukt något så naturligt som mens ska ha någon tabu över sig.
    Precis min tanke. Man måste inte provoceras eller ens äcklas, grejen är att det förs på tal, det är diskussion som är viktig, inte bilderna i sig.
    jessicae.blogg.se -Du måste inte gilla mig men det underlättar
  • JessicaDeluxe79
    KatjaKaj skrev 2012-11-22 10:46:27 följande:

    Men alltså är mens verkligen tabu ute i det verkliga livet hos människor över 14?
    Ja, tyvärr är det så illa att många skäms och smyger längs väggarna när det ska inhandlas mensskydd och det är riktigt fucked up om jag får ha en åsikt. Man ska väl fan inte behöva skämmas för en kroppsfunktion som är essentiell för artens överlevnad? (Där fick jag visst till en snygg formulering, haha)
    jessicae.blogg.se -Du måste inte gilla mig men det underlättar
  • JessicaDeluxe79
    Regnig måndag skrev 2012-11-22 11:10:47 följande:
    På någon som är ilsken som du, som använder ett maktspråk den varken klarar eller begriper sig på hjälper tydligt ingenting, möjligen att använda samma sandlådeargument.
    Det du inte fattat är att du i själva verket skriver om dig själv, det hjälper inte att du försöker intellektualisera dina sakargument när du inte får ihop resonemanget.

    Jag konstaterar åter att det stämmer
    Never argue with idiots, they will drag you down to their level and beat you with experience. 
    Jag håller med. Det vore skoj om man FÖRSÖKTE hålla sig lite till trådens egentliga innehåll i stället för att racka ner på enskilda personer osv. Fast det är väl så här, tråden har ju varit igång något dygn eller så nu så...
    jessicae.blogg.se -Du måste inte gilla mig men det underlättar
Svar på tråden Lady Dahmers mensbild bleknar i jämförelse :)