Inlägg från: Andersoelin |Visa alla inlägg
  • Andersoelin

    Man är man för gammal 46 år

    Är man för gammal för att skaffa barn ? Är ihop med min kärlek som är betydligt yngre. Vi vill gärna men kan vara intressant att höra er årsikt

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2012-11-22 22:48
    ?

  • Svar på tråden Man är man för gammal 46 år
  • Andersoelin

    Intressanta svar gott folk! Delade åsikter som man har om precis allting.. Han är 40+. Ungdomlig och fräsch och kan sätta allt på att han är betydligt bättre pappa än en 25 åring. Vad lever många 25 åringar för idag? Datorn? Ett intresse? Många har inte ens varit ute i arbetslivet för dem blivit för bekväma. JAg tror på att man ska följa sitt eget hjärta och ta dess beslut som känns bäst för en själv!

  • Andersoelin

    Vad kul att höra att ni har vågat satsa . Vi har själva planer på ett barm gemensamt. :)

  • Andersoelin

    Oj oj vad det hettar till i tråden. Vill man ha barn mellan 20-25 eller 30+ till 40+ så låt vara! Troligen så är paren lyckliga och vet vad dem ger sig in på. Man har en egen väg att gå här i livet och det finns ingen som kan bromsa en till någon ting . Av egen erfarenhet så kan jag berätta att jag är 20+ och min kärlek 40+. Jag har aldrig varit lyckligare eller haft det bättre och han jag är tillsammans med är piggaren fisken i vattnet. Eget företag tillsammans, fint hus och bra ekonomi och trygga i varandra och en massa erfarenhet. Vi anser att vårt barn kommer få de bättre än någonsin. Och jag är hundra procent säker på att vårt barn inte kommer vara missnöjd med han eller hennes föräldrar, vi kommer vara älskade ändå. Man lär sig sig att leva med det sen första dagen i världen. Trygghet och kärlek är det viktigaste man har att ge till ett barn och vet man att man har det att ge så spelar inte åldern någon roll. Av egen erfarenhet kan jag tala och för mig hade det inte spelat någon roll om min mamma eller pappa var äldre när jag föddes, bara jag hade fått den kärlek jag önskat. God jul alla glada ;)

  • Andersoelin

    Sandra; om du påstår rullator vid 40, sitter du fortfarande i barnvagnen då, samt barn på det? Och på tal om trötthet och bekväma? Som det ser ut idag 2012 så är det väl vi i våran lite yngre generation som man är lat och bekväm. Anna Greta - kör på bara! Följ ditt hjärta. Jag blir imponerad av människor som tar sina egna kliv här i livet, vill man och kan man få barn i den åldern så tycker jag bara att man ska bli stolt. Känner man sig stark nog så finns det inga förhinder vad det gäller nånting.

Svar på tråden Man är man för gammal 46 år