Inlägg från: K med lilla E |Visa alla inlägg
  • K med lilla E

    Man är man för gammal 46 år

    Kan ju bara svara för mig själv och jag är 46 år och skulle absolut inte vilja bli med barn nu även om det vore fysiskt möjligt, känner  mig absolut för gammal för just det! Men en man i samma ålder belastas ju inte kroppsligt på samma sätt så där tycker JAG att det är  helt ok!

    Jag blev mamma när jag var 23, 25 och 38 år och jag tycker absolut att det bästa var att bli mamma vid 38, men efter det? Njaä!!

  • K med lilla E
    Aaglars skrev 2012-12-13 14:41:28 följande:
    Nej, jag märker att du inte förstårFörvånad. Men jag ska förklar för digSkrattande Alla VÄLJER inte att vänta! Denna din tankebana tyder på en mkt stor omognad

    Jag fick mitt första barn när jag var 38år, 2an när jag var 40 och 3an när jag var 42.
    Jag valde inte att vänta så länge. Men sjukdom satte stopp för mig att få tidigare.
    Sen blev jag gravid hur lätt som helst vid 38 år. Och det var den absolut bästa åldern för MIG! 

     

    Håller med, 38 är helt perfekt :)
  • K med lilla E
    Aaglars skrev 2012-12-13 14:46:15 följande:
    Men herregud  - då är man ju både vuxen och myndig (för hoppningsvis) och då ska man väl ändå vara självständig. Haha, annars är det väl ngt fel.....Spelar väl ingen roll hur gammal föräldern är?

    Men du kanske bodde hemma vid 23 och fick maten lagad och tvätten tvättad av din mamma? 

    Min mamma dog när jag var 21. Men inte sjutton hade det varit lättare om jag var 41. Min mamma var ingen sk. "gammal" mamma. 

    Jag håller inte med! Min ena son är 23 nu och det är klart han skulle klara sig om jag gick och dog, men han är faktiskt endast en ung vuxen och jag är helt säker på att han skulle klara min bortgång betydligt bättre om  han är  över 40 när jag går bort.

    Mina föräldrar dog när jag var i 40-årsåldern och de var i sin tur över 40 när de fick mig (mamma var 43), och de levde tills de blev över 80 år, och jag tyckte att det var helt "ok" att förlora dem då, men i 20-årsåldern? Nä, det hade varit betydligt värre, då anser jag att man fortfarande har stor nytta av sina föräldrar, och inte på så sätt att de lagar mat eller tvättar!
Svar på tråden Man är man för gammal 46 år