• Karin13

    Vi gravida från RMC Malmö

    Hej!
    Detta är en tråd för oss som blivit gravida efter IVF på RMC i Malmö. Här kan vi följas åt under våra graviditeter och stötta och glädjas med varandra.
    Hoppas vi blir många som samlas här!

    Själv blev jag gravid på 3:e försöket med IVF och har BF 17/6 2013.

  • Svar på tråden Vi gravida från RMC Malmö
  • Karin13

    Så, nu är vi rätt!!
    Kul att du hittade hit. Då är det nästan precis en månad mellan oss.
    Har du varit på VUL på RMC ännu?
    Själv var jag på inskrivningssamtal hos barnmorskan idag. Känns så himla skönt att få känna sig precis som alla andra "vanligt" gravida.

  • Karin13

    Malphie: Kul att du också hittat hit. Ja, det var lite svårt att välja MVC. Själv valde jag mellan att gå där jag bor eller där jag jobbar. Jag valde den där jag bor, tänkte det kunde vara kul att gå i föräldrargrupp med folk som bor där man själv bor. Har träffat barnmorskan två gånger nu och är jättenöjd.

  • Karin13

    Tant Groda: Kul att Vul närmar sig. Jag var också rätt nervös innan, men det är häftigt att se ett litet hjärta slå. Lycka till!

  • Karin13

    Tant Groda: Min barnmorska räknade från ÄP. Men fråga i morgon på VUL, så kan de säga vilken vecka du är i.

  • Karin13

    Tant Groda: Vad skönt att allt såg bra ut! Visst är det en härlig känsla att se ett litet hjärta slå. Själv fick jag veta idag att en kompis väntar barn nästan exakt samtidigt som mig. Känns riktigt kul. Kändes skönt att kunna bli så där riktigt glad för hennes skull utan att känna den där taggen av avundsjuka som alltid funnits där innan när kompisar berättat.

  • Karin13

    Annanax: Välkommen, du har redan hunnit hit ser jag! Spelar ingen roll vilken klinik du varit på! Jag har inte riktigt hängt med, men hur långt gången är du i graviditeten? Själv är jag i 12+1.

  • Karin13
    Tant Groda skrev 2012-12-01 09:36:49 följande:
    Karin: vad härligt att ha en kompis som ska ha samtidigt. Förstår att det känns skönt att slippa avundsjukan och få vara genuint glad för någon annan. Det har man saknat. Än är jag ensam i umgängeskretsen vad jag vet. Men de flesta är redan klara eller är det inte dags för nr 2 än.
    I mitt fall är det så att många av mina vänner både har hunnit klara av andra och tredje barnet. Hon som ska ha samtidigt som jag är inne på tredje... så jag ligger lite efter...
  • Karin13

    Det här är min första graviditet, alltså inga barn sedan innan.

    Malphie och Annanax: Vad kul att ni satt in två ägg båda två, måste ju vara sjukt spännande när det är dags för ultraljud.

  • Karin13

    Nu börjar jag bli lite smått trött på mina gravidsymptom! En mage som liknar en uppblåst ballong och ett konstant lätt illamående. Någon som har några bra tips på hur man mår lite bättre. Men det kanske bara är att vänta och hoppas på att det går över med tiden. Längtar verkligen till den dagen det är roligt att äta igen, just nu smaker inget gott. Men man får väl tänka på belöningen man får om sådär 6 månader:)

Svar på tråden Vi gravida från RMC Malmö