• Hjärtat78

    Vi gravida från RMC Malmö

    Hej hoppas det är okey att jag hoppar in här, har gjort 3 IVF och 1 Fet på Rmc och lyckades bli gravid i september med via Fet. På fredag går jag in i vecka 16 och räknar ner till Rul 29 dec.

  • Hjärtat78

    Tany jag gjorde min Fet i stimulerad cykel med Progynon som jag började med efter min senaste mens. Fick gå på Vul efter 10dgr där dom kollade tjockleken på slemhinnan och fick sen insatt en Blasto 1 vecka efteråt. Fet 12 sept & plussade 25 sept. Fick blödning veckan efter pluss och fick vul tidigare så den 10okt såg Margareta ett tickande hjärta. Gjorde 3 Ivf och fick 2 till frysen sista gången. Har endometrios så därför gjorde vi stimulerad. Köpte Fructus Femina (babyklister) som jag köpte i dansk hälsokost affär och började med det dagen innan jag började ruva. Lycka till med ditt Fet!!

  • Hjärtat78

    Tack Karin13, innan vi oxå gjorde Kub kändes det så overkligt att är jag verkligen gravid fast jag mådde jätte illa och fick inte behålla mycket mat. Nu ser man så smått att magen växer och bara 3 veckor kvar till Rul. Gick in i v16 igår. Vilken vecka är du i?

  • Hjärtat78

    Karin13 min mage har inte synt så mycket men nu börjar den ändras och speciellt på kvällen så syns det Glad
    På fredag går vi in i v17. Vi gjorde oxå Kub mest för att se så allt såg bra ut, fast jag varit på vul 3 veckor innan men eftersom jag hade blödningar från och till sedan 5+4 till 8+2 så lugnade mig att se pyret.

  • Hjärtat78

    Vår resa började 2010 i maj då jag fick ett utomkved och fick ta bort vänster äggledare. Efteråt kom smärtan tillbaka på samma och då hittade endometrios cystor. Dök upp fler cystor under hösten och fick opereras maj 2011 igen för att rensa bort så mkt som möjligt. Min läkare på Mas skickade remiss till Rmc och blev satt på nedreglering direkt efteråt för att få bästa start. Fick träffa Leif i juli på Rmc som sa att jag vägde för mycket och började min viktresa. Oktober 2011 körde vi igång första, men ingen kollade vikten hadedå gått ner 15kg, gjorde andra feb 2012 och samt tredje i maj. Totalt gick jag ner 32kg och fick 2 ägg till frysen. Efter samtal med Margareta och vila under sommaren pga endometriosen tillbaka igen så åkte jag och mannen iväg gifte hemligt och hade bästa semestern. Kom sen hem gjorde Fet och lyckades. Gick in i vecka 17 igår, 2 veckor till Rul :)

Svar på tråden Vi gravida från RMC Malmö