• Tant Groda

    Vi gravida från RMC Malmö

    Stegen: fick det svaret också och sen när jag frågade bm så såg hon helt frågande ut och sa att man brukade äta dem till v12

    Maybe: Är lite allergisk mot Emmsljunga, men brio gillar jag! Happy är jättefin.

  • Tant Groda

    Pussel: då ska vi ha nästan samtidigt!

    Konstigt att de flyttar dig, för det har jag fått höra att man inte gör vid IVF

    I min journal står 16/7, jag trodde det var 17/7 och bm 18/7. Men bm ändrade inget pga ivf.

  • Tant Groda

    Jag går fortfarande på mitt den17/7 är ju mitten då. Bebisen kommer ju när de behagar ändå.
    I Kristianstad är de väldigt noga med att informera om att de inte flyttar datum vid ivf. Maybe: du kan utgå från det datumet du fick då. Men kom ihåg att bebis kommer ju ändå när den kommer...

  • Tant Groda

    Miili81: Men din pappa är på din sida. De räknar dig som mamma och din man som pappa i dessa sammanhang. Inte våra föräldrar! Hänger du med?
    När de pratade med mig var de helt ointresserade av sjukdomar på pappans sida (min makes) men väldigt noga med mina (mammans sida)

  • Tant Groda

    Gick in i vecka 23 idag. Känns lite konstigt. Går verkligen fort nu. Mitt illamående har kommit tillbaka och jag har feber till och från. Ingen hög feber, ligger runt 38,0. Min normala temp under graviditet är 36,6. Det kan gå dagar utan feber och sen helt plötsligt kommer den! Lite orolig för detta!

  • Tant Groda

    Ska ringa henne idag och fråga. Det jag tagit reda på är att man kan ha en förhöjd temperatur ca 0,5 över det normala. När det bara är så lågt som jag har tror jag inte det är någon större fara. Men feber lite från och till är inte helt bra ändå.

Svar på tråden Vi gravida från RMC Malmö