Inlägg från: Strandhem |Visa alla inlägg
  • Strandhem

    Äggdonation Ava Peter november 2012

    Hej Marge, jag hoppas verkligen du är en glad ung kvinna idag och har fått ett positivt besked, eller kommer få det imorgon om du läser detta redan ikväll

    Hej alla!

    Har en liten fråga till dig/er som genomgått äggdonationsbehandling,
    Jag är på gång att ta emot ägg nu i april och den kliniken som ska hjälpa mig säger att jag ska börja ta östrogen först mensdag 3 och då bara 2mg och sen 4 mg först dag 6 och sen 6mg först dag nio. detta känns annorlunda mot vad de rekom i sverige och jag är därför nyfiken på vilken dos ni fick ta innan du tog emot ägg.
    hoppas på svar...

  • Strandhem

    Emos00: det enda tidiga symtomet innan testdag jag fick på att jag var gravid var att jag kände lite smärta och liksom lite drag kring äggstockarna, men det var troligen livmoderns ligament som det drog i.
    Lycka till!

  • Strandhem

    Emos00:
    tråkigt att höra om ditt uteblivna + men än är det inte kört. Bär mon syster var gravid så syndes knappt strecket på dag 14.

    Efter vårt misslyckade donationsförsök så började jag nedreglera 21 dagen efter påbörjad mens efter mitt misslyckade försök, dvs vi körde på så fort vi kinde. Tog depåspruta Gonapeptyl båda gångerna och blev verkligen nedkörd i klimakteriet efter andra sprutan. Hade helt sjuka svettningar etc.
    Dock gick det bra andra gången, är gravid med tvillingar vecka 9+6.
    Satte de in blastocyster på dig?

  • Strandhem

    Loreley: jag vet att man är ivrig men jag jag fick starka rekommendationer att vänta med VUL till vecka 8+ för om hjärtat/hjärtana slår då är chanserna mycket större att det går bra hela vägen än om de slår i vecka 6. Jag vet att väntan är lång men när man väl ser de små är det underbart och man ska ju undvika UL om man inte måste.

  • Strandhem

    Julia:
    ledsen jag bara kastar mig in i er tråd men reagerade även jag på ditt tidiga UL. Enligt min gynekolog är där ingen större idé med UL innan vecka 8, helst typ V8+2 för att man iallafall till viss del ska kunna pusta ut. Slår hjärtat då så brukar det gå bra. I vecka 6 är det fortfarande osäkert trots ett slående hjärta. Förstår att du är nyfiken men om du orkar så vänta till V8. Kram och lycka till

Svar på tråden Äggdonation Ava Peter november 2012