Inlägg från: Emi 774 |Visa alla inlägg
  • Emi 774

    Varför blir folk så upprörda av SKÖLJMEDEL??

    Påven Johanna skrev 2014-04-02 10:17:26 följande:
    Cancer. Det heter och stavas cancer.

    Jag klipper in lite nyttig information till dig, okej?

    Prognos

    Bara den läkare som följt sin patient noga kan med någorlunda säkerhet uttala sig om vilken riktning sjukdomen kan ta. Men de vanligaste formerna av cancer i sköldkörteln, papillär och follikulär, går oftast bra att behandla och de allra flesta patienterna botas. Uppföljningen måste dock vara lång, då återfall i framför allt papillär cancer förekommer även efter lång tid. Trots ett eventuellt återfall är prognosen mycket god; det är mycket få vars hälsa är direkt hotad.


    Patienter med papillär eller follikulär cancer med mycket låg risk för återfall följs endast något år, övriga tio år eller mer.

    Medullär sköldkörtelcancer har sämre prognos, men många kan botas eller leva med sin sjukdom under lång tid. Anaplastisk sköldkörtelcancer är allvarligare och andelen som botas är låg.


     Källa: www.cancerfonden.se/sv/cancer/Cancersjukdomar/Skoldkortelcancer/
    GUD vilken jubelidiot hahahaha Ja, det går att bota, då är det ju värt att använda sköljmedel och få cancer för jaja, det går att bota liksom. Heelt väck i huvet :D
  • Emi 774

    Prata om miljöhälsa och sedan rekommendera sköljmedel är som att säga att man är djurvän och vara jägare. Helt sanslöst dumt. Sköljmedel förgiftar våra slöar och hav. Det framkallar även allergier, är den största inomhusluft förorenare och det finns indikationer på att det framkallar plötslig spädbarnsdöd. Jag har jobbat med allergiker som har kräkts ch svimmat när de har varit i närheten av folk som använder sköljmedel. Många parfymallergiker reagerar VÄRRE på sköljmedel än parfym pga att det faktiskt innehåller FLER kemikalier. Kroppen absorberar dessa kemikalier när man svettas och de är cancerframkallande. Är man en människa som fullständigt skiter i sitt och andras hälsa har man ju rätt till det men att säga att man värnar om miljön och sedan rekommendera sköljmedel är ju, sorry to say, puckat

Svar på tråden Varför blir folk så upprörda av SKÖLJMEDEL??