Inlägg från: Anonym (missnöjd) |Visa alla inlägg
  • Anonym (missnöjd)

    Helkroppstråden

    Vad fina ni är allihop, tjejer som killar. Nu har jag gått och samlat mod hela dagen och har beslutat mig att lägga upp några bilder. Jag är 28 år och har fött ett barn. Har aldrig varit så nöjd med min kropp, men jag hade i alla fall, fina fasta C-kupor. Nu är allt som är kvar två lösa A-kupor. Har noll självförtroende för min kropp nu.

    Så här ser jag ut i klänning:



     Och så här ser jag ut utan kläder:


     
  • Anonym (missnöjd)
    Planta skrev 2012-12-18 21:06:27 följande:
    Ser inga fel någonstans. Du är superfin!
    Anonym (liggsugen) skrev 2012-12-18 21:07:00 följande:
    Du behöver verkligen inte ha dåligt självförtroende .... jag lovar...du är jättefin =)kram!


    Tack ska ni ha! Ni gjorde min kväll ska ni veta!
  • Anonym (missnöjd)
    Anonym (Loveheart) skrev 2012-12-19 10:22:36 följande:
    Intressant att folk skriver med att de har fått barn, ser inte riktigt sambandet, man vill väl hålla sig i god form i vilket fall, eller ???Drömmer
    Har man otur förändras saker på ett sätt som inte kan åtgärdas med träning. Jag hade c-kupor, efter graviditet och amning är det bara a-kupor kvar. Ingen träning i världen kan ge mig tuttarna tillbaka. Jag väger lika mycket nu som innan barnet men allt är uttänjt. Visst kan man göra det bättre med att tajta till muskler men huden är som den är ändå.

    Jag avundas dem som lyckas gå igenom en graviditet utan att förändras i kroppen. 
  • Anonym (missnöjd)
    Anonym (Loveheart) skrev 2012-12-19 10:28:58 följande:
    Såklart kroppen förändras men att en/flera graviditeter skulle fungera som en "ursäkt" för att man ser ut som man gör köper jag inte riktigt.
    Det beror ju på vad man "ursäktar". Klart man inte kan skylla 20 kg övervikt på graviditeten för fem år sen, men lös hud, bristningar och hängiga bröst, jo visst är det graviditetens fel. Vad skulle man göra åt det (om man inte vill lägga sig under kniven)? 
  • Anonym (missnöjd)

    Men fan. Den här tråden var ju underbar. Alla möjliga olika fina kroppsformer visades i påklädda och mindre påklädda varianter. Ingen sa något elakt bara snälla kommentarer. Fatta vad bra det är för självförtroendet hos någon som liksom jag inte är pinnsmal och supertight. Det är en underbar kontrast till alla retuscherade kroppar som visas överallt. 

    Så kommer en bitterfitta och förstör hela tråden med gnäll. Bra jobbat, verkligen. Det klagas över att folk söker uppmärksamhet. Gör inte alla det på något sätt? Och så sägs det att man borde få uppmärksamhet av sin partner. Vem har sagt att alla HAR en partner? Kanske är det ensamstående mammor som har för dåligt självförtroende för sin kropp för att våga dejta. Kanske denna tråd kan ge någon en liten boost av självförtroendet så man vågar sig ut igen. Vad vet ni gnällande människor och vem är ni att döma?

  • Anonym (missnöjd)

    Det verkar rätt befängt att utgå från att folk behöver bilder att runka till också. Det är inte direkt svårt att hitta riktigt pornografiskt material på nätet. Nöjer man sig med underklädesbilder böir det ännu lättare, det är ju nästan svårt att inte se sånt.

  • Anonym (missnöjd)
    Jellybeanbaby skrev 2012-12-19 13:45:58 följande:
    Ja. Ser du också att de typ har förminskat hennes kropp från bystlinjen och neråt? Ser helt galet ut ju.
    Ja, det ser helt galet ut. Därför det var så himla skönt att få se "the naked truth", lite äkta kroppar. Jag tycker ärligt att alla som lagt in bilder är jättefina, och det får mig att må lite bättre över mina upplevda brister. Annar ser man ju bara retuscherade bilder á la H&M-reklam.
  • Anonym (missnöjd)
    Anonym (Carro) skrev 2012-12-19 14:08:00 följande:
    Alla här är väldigt snygga, men återigen så hamnar man där igen. HM-modellen ser för jävlig och tanig ut kommenteras det, typisk svensk avundsjuka. Ungefär som när man gick i skolan och de vackraste tjejerna aldrig fick höra något om deras utseende av andra kvinnor, lättare att bekräfta de alldagliga.
    Fast vi har sagt att det ser galet ut för att hon är omgjord i efterhand, det ser inte naturligt ut. Ingen har sagt att hon är ful. Hon är säkert jättefin i verkligheten.
  • Anonym (missnöjd)
    Mattias39 skrev 2012-12-19 12:06:44 följande:

     


    Känner att jag inte kan vara sämre än er andra... :)
    Svårt att ta bild själv märkte jag...men,men...tycker min kropp i stort sett är ok, men finns saker att jobba med...
    Inte dåligt! Jag gillar män som ser naturligt manliga ut, muskler utan att vara tokdeffade och lagom håriga.
Svar på tråden Helkroppstråden